Ahojte, mal niekto tinitus z čelustného kĺbu?
Ja mám aj zalahnute ucho už dva roky z celustneho bolesť tvare atd pomáhajú mi nato Ad na neuropatiu
@barbora854 a máš aj tinitus?
@lesiaoldi no sumi mi v ušiach keď som v tichu
Cez deň neregistrujem ale áno mám .zalahnutie je podľa mňa horšie ako symfonie 😂šumenie mňa vôbec netrápi
@barbora854
No mne šumí tak, že nemôžem spať kvôli tomu..cez deň iba občas a to mi je tiež jedno ale celú noc akoby som mala vietor v uchu také šumivé hvizdanie hrozne hlasné, niekedy aj píska...:( chcem si dať vyšetriť celustny kĺb a už si vybavujem aj dlahu proti škrípaniu lebo sa má už ušný aj physioterapeurka na to pýtali a pristihla som sa v noci ako mám zatatu čeľusť...
@lesiaoldi mne niekedy v ušiach bije srdce a vŕzga 😂😂😂😂hrozne no
@lesiaoldi a kde to vybavujes prosím tá?
@barbora854 Family dental care, majú pobočky v rôznych mestách. V pondelok tam idem na odtlačky zubov
@barbora854 a celustny kĺb ti kde vyšetrovali? Ja chcem ísť na Haydukovu. Musím sa objednať. Dúfam, že to bude z toho a bude sa to dať liečiť;(
@lesiaoldi nemám ho vyšetrený ale viem že je to od neho
Aj neurolog sa tak vyjadril .on mi nasadil liečbu .prv si myslel že to bude herpesom že sa mi prebudil a usadil v uchu ale po liečbe to neprešlo .a aj cviky na celustny mi pomáhajú
Aspoň ako tak .su dni kedy to je katastrofa a potom sú lepšie dni kedy poriadne to záahnutie neregistrujem .inokedy mám aj také akokeby mi kameň niekto na bubienok tlačil boli ma za uchom ,líce okolo nosa .takze môj názor tiež že je to čeľustnym
@barbora854 no ja si dám vyšetriť kĺb, chystám sa na Haydukovu niekedy. Zatiaľ tiež cvičím dva cviky čo mi ukázala physioterapeutka.
Sánku vyšetruje maxilofaciálny chirurg nie ortopéd.
Ja som inak mala tinitus pred 4 rokmi, aké nie tak silný a c noci len tak 15 minút Max 30. Po nejakom mesiaci aj pol alebo dvoch to prešlo chodila som len na masáže. Tiež ma vtedy bolelo akoby to ucho. Aj zalahnutie som mala..a po 4 rokoch sa to vrátilo nečakane a silné. Nemôžem spať, celé noci
@katka501 Áno, samozrejme, že na RTG nič nenašli, najprv povedala, že sa jej tam niečo nezdá keď ma vyšetrovala, ale na RTG nič extra nevidela a na ďalšie vyšetrenie má zatiaľ neposlala. Len na 10 rehabilitácií a nejaké cviky na doma mi dala. Kamzík mi odporučila a ešte niečo na spanie na výkonnej báze. Uvidím po rehabilitaciach, možno keď budem mať stále problémy, má pošle aj na CT alebo MR, ktovie.
@lesiaoldi áno mám , bolesti v ušiach zo sánky.