Ahojte. Prosím, poraďte kto má problém s tinitusom....Skúsenosti, rady, odporúčania,,,,,,ďakujem
Ja citim len na jednom uchu, vecer ked je ticho. Krcny mi vravel tiez ze je to z krcnej. Mam s nou aj problemy. Tak neviem,,,je to neprijemne
tiez mam tinnitus, v pravom uchu. ja to mam pravdepodobne zo stresu v spojeni so sankou a krcnou chrbticou. Mam to od januara. Teraz s tym zijem uz dlho uplne v pohode, mam to tichucke. Zo zaciatku to bolo tazke, stale som to vnimala, Vyskusala som cvicenia Austin Goh na YouTube a po nich sa mi polepsilo, sum vyrazne stichol.
Mám tinnitus, uz dlhsie ako rok. Usny povedal, ze ked to trva dlhsie nez rok, pravdepodobne to uz neprejde, lebo uz je mozog na to zvyknuty. Mam to bohuzial z krcnej chrbtice, neviem si pomoct. Ale da sa na to zvyknut, sem tam si to vsimnem, len ked je velmi ticho. Zo zaciatku som sa isla zblaznit, dnes uplna pohoda. Uvidim, ze ci ked sa zbavim problemov s krcnou (otazka, ci sa to v mojom pripade da), ci sa ten tinnitus aspon zmierni...