Tinitus - pískanie, hučanie v ušiach už 5. deň. Bude to navždy?

17. feb 2022

Ahojte, v nedeľu ma zacala silno boliet hlava, do utorka som uz od bolesti zvracala. Pridal sa aj tinitus - od rána do vecera vkuse. Cely tyzden neviem jest, nespim. Som na tom psychicky dost zle. Nedokazem sa na nic sustredit. V praci som dnes cely den za pc preplakala😔 cele noci nespim. Bola som na pohotovosti, vysetril ma neurolog. Pichli mi oxantil a novalgin. Neurolog vyhodnotil ze mam zaseknuty c2 stavec. Chrbat ani krk ma vsak nebolia. Objednala som sa na orl, k ambulantnemu neurologovi, a k chiropraktikovi. Mam 29 r. Je to trvaly stav ? Obavam sa, ze sa z toho zblaznim😔 zvuk je velmi silny, fakt ho pocujem cely den, v noci je to najhorsie :(

janinah
17. feb 2022

Treba liečbu čím skôr.Prečo nie si PN? však nemôžeš takto pracovať,tak prečo sa znásilňuješ?

zuzinabila
17. feb 2022

Ja mam tinitus.mne sa to zacalo par rokov dozadu ako nasledok infekcie ucha a neprestalo uz nikdy.potesim ta ale ze psychika je v tomto pripade dolezita.ja si na to niekedy nespomeniem tyzdne az mesiace a nijako ma to neovpyvnuje uz.ale zo zaciatku to bolo na nervy

autor
17. feb 2022

@janinah tak cakam na termin u orl :/ bola som predtym pn 3 tyzdne

autor
17. feb 2022

@zuzinabila ale tiez to mas nepretrzite ? Moze to byt len docasne ? :/

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
saja1
17. feb 2022

Ja som to mala asi tyzden pri chorobe. Podla mna som mala nieco nestastne opuchnute. Tak mozes to mat aj ty tak.

oli18
17. feb 2022

Ja mám tinitus už dlho. Nijak ma to neobmedzuje, nevnímam to.

autor
18. feb 2022

@saja1 ale nie som chora, no dufam fakt ze to nie je navzdy:/

goblinko1
18. feb 2022

Mne to vzniklo z opuchnutych slizníc čiže keď nie si chorá neviem čo ti pomôže, mne pomohla masaz krčnej chrbtice a tebokan nehovorím že to úplne zmizlo, no nevnímam to skoro vôbec. Ale myslím, ze by si mala poriešiť tu chrbticu pretože keď pritlačil na určite miesto na krku tak to šumenie počujem viac a keď uvoľním tak menej. Vek asi v tomto nehraje rolu ja mám 19.

banderaska29
18. feb 2022

ja som to mala z krčnej chrbtice. bola som na masáž, doslova mi chytila hlavu a "Vystrela" krčnú chrbicu. vytiahla 😀 neviem to opísať... prešlo.
občas ma to chytí a potom to vždy prejde. začne mi to aj keď mám z času na čas z dôvodu náročnej pracovnej pozície stres... ignorujem to a prejde to..

autor
18. feb 2022

@banderaska29 aj ta chrbtica bolela ? Lebo mna momentalne nie ale ked ma chytili na pohotovsti vraj som cela stuhnuta :( dufam ze to piskanie je z toho a po masazi mi to prejde lebo fakt ma chyta zufalstvo… tebe trvalo dlhsie tiez to pisankie ci len 1 den ?

banderaska29
21. feb 2022

bolo to pár dňové max... a ´áno prejde to, akonáhle si to prestaneš všímať. Môj šef to mal zo psychiky. z dlhodobého stresu...ja z krčnej chrbtice a pri stresovom období mi tiež trošku píska.

shtifka
19. apr 2024

Dobry den preslo Vam to piskanie nakoniec?