Ahojte mám už roky tinitus.beriem betahistin ale neviem či mi pomáha.čo vám zaberá?
ahoj, ja uzivam Revitanerv, vyrazne mi pomohol, odkedy som ho zacala brat 🙏 cize odporucam.
@janula2511 ginko Biloba 60mg denne dlhodobo
@janula2511 ja to mám z krčnej chrbtice - pomohlo mi spat bez zahlavku
@miamia04 užívaš ginko? konkrétne ktoré? dobrý je aj tebocan??
@janula2511 to najobyčajnejšie z dr.max vychádza asi 3,70e balenie (2+1zadarmo.-25%) . Nie je to reklama, užívam roky kvôli strate sluchu a aspoň sa to nehozhoršuje, podarilo sa to stabilizovať.
Ten tinnitus zostáva prítomný, ale bolo to oveľa horšie, zhoršuje sa v strese. Tebokan ani tanakan mi nepomohli, boli predražené, toto má aj čistejšie zloženie a mne pomáha.
@miamia04 vyskúšam. točenie hlavy nezvyknes mať?
@nikol873 to obsahuje len B vitamíny alebo aj niečo iné?
@janula2511 fyzioterapiu, masáže si skúšala?Tebokan užíva kamaratka
@janula2511 vela vela magnezia! A vitaminy B pravidelne kazdy den. A najdolezitejsia vec: NO STRESS, v strese sa mi tinnitus zosilnuje. Mne brutalne pomahaju vysoke davky magnezia vtedy akoby sa stratil uplne, skodi mi kofein, stres, fajcenie no a alkohol. Preto skoro vsetko z toho som uplne vylucila. Akurat kavu(ale kvalitnu nie ziadnu zalievanu) musim rano aspon jednu. Ja som brala 3 roky betahistin a nepomohol. Zijem s tinnitom a da sa to. Clovek si zvykne. Drzim palceky.🙏🏼♥️