Ahojte. Prosím vás ma niekto skúsenosti s týmto liekom? Bol mi predpísaný koli tetanii.
To mi predpísal lekár. A čo som všetko o tetanii čítala tak vraj sa to lieči aj liekmi na epilepsiu. Inak doteraz som o tej chorobe ani len nepočula
Mne povedal, že posledná možnosť timonil... No nechce mi to veľmi predpisovať, nakoľko je to na epilepsiu... A tetania nie je choroba
A čo je tetania?
Mne ho predpísal, a ani som ho nezačala užívať, tiež kvôli tetanii mi bol predpísaný. Ale keď vidím na čo to je originál určené, aké sú vedľajšie účinky,a ešte keď mi povedal, že vysádzanie toho lieku je dlhodobé (tuším mi okolo roku hovoril), tak trcí doma v lekárničke... Podľa mňa keď nemáš nejaké veľké prejavy tetanie, dá sa to riešiť aj inak než týmto liekom
No tak ten ja pouzivam tiez na panicku poruch Velmi dobre. Uzivam ho uz 20 rokov a nechcem ho vysadit. Radsej ho budem jest ako by sa mi to malo vratit. Mala som hrozne stavy.
Inak som minule zabudol napísať,že ja som len raz mal epileptický záchvat,ale odvtedy beriem,cca.10 rokov.Síce záchvat som našťastie odvtedy nemal,aňi som nebol vyšetrený na epilepsiu,ale beriem ten liek.Inak večer si dávam,a spím dobre.
@lulla45 hnus tie lieky
Baby, viete poradit odkial by sa dal kupit Timonil sirup 100 mg/5ml?
Na Slovensku je vraj vypadok, jedna znama ho zhana pre jej 1.5 rocne dietatko. Napriklad take Rakusko? Madarsko?
@lulla45 nechápem prečo keď to je liek na epilepsiu