Ahojte od vcera mam take tiky prave oko dole spodne linka oka kazdych 30minut to zacne tikat ako keby nervy trva to par Sekund a odide to...plus mam herpes a hrcku pod sankou ktora na dotyk boli ....Mal to uz niekto z vas? Je to nebezpecne ?
Daj si magnézium
@stanulienkat tak velmi sa toho bojim.....
@didush27 dala som si d3 b komplex aj magnezium
A coho sa bojis???🤔
Neboj.. aj ja to mávam
Nebezpečné to nie je
Byva to od unavy alebo ked je vela stresu. Ked sa poriadne vyspis, prejde to. Treba brat aj magnezium.
Bojujes s infekciou. Hrcka pod sankou bude pravdepodobne len reaktivna uzlina. Daj si vitaminy ☺️
Daj si magnézium, kľudne aj vyššiu dávku a ber ho dlhšie. Nie ze si dáš len 1,2 dni.
Mavam to aj ja. Z herpesu sa ti zdurila uzlina a ta zatlacila na nejaky nerv.
@didush27 ďakujem ❤️ za odpoved
@stanulienkat neviem ani sama je to neprijemne ....nikdy som to nemala
@slaviivals ďakujem dala som si vitaminy
@anonym0001 ano beriem magnezium
@nikpa beriem kazdy den ale dosiel mi asi takych 5 dni som si nedala a dnes som si dala 1 aj pol tabletky z magnezia mozem aj dva krat za den? Jedna ma 375mg
@marianarem neznasam herpes a mavam ho do roka vzdy dva krat....🥺
Ano, aj 3x denne. Tiky su znakom, ze ti chyba. Telo pripadny prebytok vycika.
@anonym0001 ďakujem za radu no taky tik to je akoby mi skace to oko alebo nerv spodna ocna linka mam to prvy krat v zivote
Tak to si na tom dobre, ja minimalne 10x.
Keď som mávala tik v oku, dávala som si 2x500mg denne.
Síce mimo ale počas tehotenstva 2x3 500mg denne, na odporúčanie lekára. Čize tie 375mg si kľudne môžes dať 2.
Je to bezne a neskodne
Vola sa to myokymia
Daj si magnezium, poriadnu davku nie v nejakych multivitaminoch
ziadna kava a energetaky, vela spanku
Prejde to
@nikpa ďakujem za radu
@taktotedanie ďakujem no pijem obcas kavu ale colu kazdy den
Tak vynechajte! a kavu zmente na nehaku “nesku” alebo bezkofeinovu najlepsie
Nie je to nebezpecne. Su to nervove zasklby. Ako pridu, tak odozneju. Niekomu po dni, niekomu po par tyzdnoch.