Tiky hlavou

9. máj 2024

ahojte baby poslednou dobou par mesiacov mavam tiky hlavou… niekedy aj v rukach alebo inych svalov no najcastejsie hlavou ked som v napati,strese atd. je to nieco vazne? Mavam niekedy tazke obdobia plne olacu depresii, stresu atd..😕 dost sa bojim.. mavate to niekto magnesium neberiem iba niekedy si dam sumive ked mam stres

vanilkovazmrzka
9. máj 2024

Podla mna toto je nieco s cim by som radsej isla k lekarovi. Alebo sa na to aspon opytala v ramci nejakej preventivnej prehliadky.

vanduliena
9. máj 2024

Ahoj… nasadiť magnezium..vyššie dávky, magnosolv napríklad. Je to stresom, úzkosťou, dlhodobym napätím, alebo panickým stavmi. Zazila som, trhalo so mnou hlavne večer, keď som chcela spat. Vyriešilo sa to keď som poriesila svoj psychicky stav-terapeut.

mayka730
9. máj 2024

Tiky sa liečia u neurológa 🙂) nie je to vážne ,len je dobre to podchytiť včas ..užívala som kedysi na toto Tiapridal,zmizlo to ,ale aj po rokoch zostalo nejaké to nutkanie ,niekedy som to neovladala a proste musela som “sval “natiahnuť ..

janickajanicka
9. máj 2024

Moj syn to mal. Pomaly polovicou tela mu trmalo. Tiapridal nepomohol, neurolog mu dal rivotril kvapky. U nas vsak nie sú, chodili sme po ne do Čiech. Uzival 3 roky a teraz sme vysadili a všetko zatiaľ ok.

autor
9. máj 2024

@janickajanicka to nieje liek na epilepsiu? ja epilepsiu nemam

janickajanicka
11. máj 2024

Možno je,ale my sme ho mali na tiky a pomohol