Prosim Vas ma niektora s tymito vložkami skusenosti pri silnej a dlhej menštruacii a špineni momo cyklu?
Ďakujem za prispevok.Čitala som, že sa maju začinať uživať od najslabšich nefritova sviežosť a potom postupne prejsť na energiu bylin. Tiež ste takto postupovali, alebo ste hneď začali s energiou bylin? Po akom čase sa vam zmiernilo krvacanie?
@iveta6868 hej pise sa tak, a tak i radia tie co uz dlhsie pouzivaju tiande. Ale ja som zacala hned energiou bylin, aj ked su najsilnejsie. Tusim uz po tretom mesiaci som pozorovala ze su prve dni slabsie. Uz asi 2 roky ich pouzivam. A su super a aj ich intimgel s koloidnym striebrom. Ale citam ze mate i spinenie mimo cyklus. Neviem ako ste sa k tiande dostala, ale ta osoba co Vam odporucala tie vlozky, by mala Vam pomoct s tym, cim zacat. Ale netreba sa bat hned najsilnejsich vloziek. Uz som ich nejednej odporucala, a iba jedna pani co mala pred menopauzou, tak jej nevyhovovali. Ostatne mladsie rocniky v pohode. Sestra mala take bolesti brucha, ze prve dva dni bola vyradena z normalneho fungovania. Som jej objednala tie energia bylin a Bolesti mala ovela slabsie, co ich pouzivala. Mne hlavne vyhovuju aj v tom ze som nemala podrazdenu kozu ako s alwaysiek a ten sviezi pocit co cca pol hodku pocitujete po pouziti je super.
Čitala som o nich na nete a chcela by som vyskušať.Už som aj objednala nefritovu sviežosť na začiatok a potom energia bylin denne a menštruačne, tak vyskušam.Može sa to začať uživať kedykolvek počas cyklu? Predpokladam,že sa to nosi každy deň.Ďakujem Vam za rady.
@alison11 vidim ze skupinka je dlhsie neaktivna.
Mne tieto vlozky velmi pomohli. Nech si kazdy vravi co chce ja na ne nedam dopustit. Upravili mi cyklus, zbavili neskutocnych bolesti(kedze mam endometriozu), skratili cyklus, zbavila som sa neustalych zapalov 🙂🙂
A su vynikajuce pri otehotneni.
@iveta6868 ja ich pouzivam. Najlepsie ake som mala. Moj cyklus sa slratil zo 7 na 5 dni, nemam bolesti brucha na zaciatku menstruacie a dokonca ani tak silne na zaciatku. Aj spotrebu vloziek mam na den mensiu. Ja pouzivam energiu bylin denne, nocne, intimky. A ak citim nejaky diskonfort mimo cyklu tak si vyberiem kuru 5 alebo 10 vloziek energia zivota. To su tie po jednom balene - 24 hodinove.