Theraflu a Coldrex na chrípku

anka712
2. mar 2019

Ahojte, aké máte skúsenosti prosím vás s theraflu alebo s coldrexom na chrípku ? Vďaka 🙂

jaanulina
2. mar 2019

@anka712 skusila som, pomohlo zmiernit priznaky, ale to iste paralen a k tomu caj s citronom a vela spanku a odpocinku ;)

ibrunova
2. mar 2019

Je to vlastne Paralen, Theraflu je slabší, Coldrex silnejší. Ja si kupujem Coldrex nápoj.

romiada
2. mar 2019

@anka712 mne Theraflu zabral pri chripke (citila som sa o nieco lepsie ako na skapatie 😉). Z coldrexu ma napina na vracanie z tej chuti...Theraflu sa mi zda jemnejši

malapepka
2. mar 2019

@anka712 theraflu neviem, ten nekupujem. Ale coldrex je pre osoby nad 65 kg a ma az 1000mg paracetamu. Dost silna davka.
Este si kupujem napoje Paralen grip - mam 2 krabicky - 650mg a 500mg paracetamolu.
Je pravda, ze po vypiti coldrexu som bola na tom dobre, ale ked sim zistila, ze na moju 52kg vahu to nie je, budem opatrna s nim. Coldrex chutovo nic moc, ale beriem to ako liek, ktory mi nema chutit, ale ma ma uzdravit.
Paralen grip napoje su fajn.

tanyan
2. mar 2019

my kupujeme theraflu a aj manželovi vždy doteraz zabralo. coldrex som prestala používať, lebo prvý síce chutí fajn, ale pri druhej alebo tretej dávke je tá chuť už veľmi nepríjemná.

kengurica
2. mar 2019

Nezabúdajte ale, že oba prípravky iba zmiernia sprievodné príznaky, ale chrípku neliečia. Čiže je vám fyzicky fajn, teplota klesne (ktorá je obrannou reakciou tela proti vírusu), ale chripkovych vírusov v tele nemáte menej, skôr naopak. Takze ak sa už cítite lepšie vďaka tomuto, tak prosím zostaňte doma v posteli pekne celý týždeň. Často sú "ľudia s paracetamolom a chrípkou",ktorým je navonok "už fajn", najväčšími bacilonosičmi...

anka712
autor
2. mar 2019

Nemám ani teplotu a ani nič nejako extra že by som umierala, už som týždeň doma ale som nachladnutá mám nádchu tak som to chcela len nato. Nakoniec som kúpila ten paralen grip ale v tabletkách tak uvidíme či zaberie.