Thajská masáž verzus masáž od fyzioterapeuta

20. apr 2022

Ahojte, riesim darcek pre jedneho dobreho rodinneho kamarata. Poslednu dobu sa mi stazuje ze ho pravidelne sekne na niekolko dni a neviem to rozhybat. Bude mat narodeniny a zvazujem mu kupit masaz, napada mi ci je vhodnejsia celotelova thajska alebo masaz od fyzioterapeuta? V zivote som nebola u fyzioterapeuta, znamy uz par krat bol a vravel, ze fajn. Skor by ma zuajimal Vas nazor na to,ktora masaz by bola vhodnejsia, pripadne ci viete odporucit overeny salon (na cene ani tak velmi nezalezi) v Ba. Vdaka za rady 🙂

katulienocka999
20. apr 2022

Ak ma nejaký konkrétny problém tak od fyzioterapeuta radšej 😊 my sme tak dali darcek thajsku masaz pre mamu a tiež mala nejaký problém, konkrétne ruka a rameno a niiic. Maserky si išli svoje co mali masirovat, nevenovali väčšou pozornosť comu ich poprosila.. Takze o tyzden po celkom nie lacnej masazi isla aj tak ku fyzio ktorý jej pomohol 😅😂

monti89
20. apr 2022

no ja po osobnej skúsenosťi dnes,môžem za seba doporučiť Andreja Poláka z Dúbravky je to chiropraktik zo skvelým ľudským prístupom zaoberá sa všeličím vrátane regresnej terapie

autor
20. apr 2022

Dakujem 🙂

3009
20. apr 2022

Ak v ba tak v spaklinic na Einsteinovej fyzioterapeut Jakubec.

syslik81
20. apr 2022

no aby nebola thajska aj s happy endom :P .. fyzio al chyropraktik je lepsia volba - rozumia telu ..najst kvalitnu a pravu thajsku je narocne ...

janushka_t
20. apr 2022

Keď má problémy, thajská nie, to je dosť namáhavé aj pre zdravého. Buď fakt dobrý fyzioterapeut, alebo mne sa páčila ajuvérdska.

slavuska1506
20. apr 2022

@monti89 aj ja odporucam p. Polaka z Dubravky 👌

dominika7990
20. apr 2022

Keď v ba odporúčam maséra Olega. Robí v športovej hale mladosť. Mala som aj Thajsku aj iných masérov no ani jeden nebol v tom tak dobrý ako Oleg. Pomohol mi niekoľkokrát čo som myslela že skôr budem už musieť ísť na injekcie. Stačila 1-2 masáže a bola som fit. Tak isto pomohol aj všetkým ktorým som odporúčala a ani jeden človek nepresadol potom inde ale ostal u neho. No je to masér skôr taký že keď človek má naozaj nejaké bolesti,problém. nie ako maser na relax.

cacianka
20. apr 2022

@slavuska1506
@monti89 baby dajte bližšie info, prosím. Adresa, kontakt, cena. Bývam v Dúbravke, už som zachytila jeho meno ale netuším viac. Môžete aj ss/ip.
Ďakujem 🌺

slavuska1506
21. apr 2022

@cacianka na FB - Terapia Andrej Polak

kvetinka75
21. apr 2022

určite fyzioterapeut. Thajské sú väčšinou na relax a s problémom nepomôžu. Ja chodím k fyzioterapeutovi a nedá sa to porovnať. Pri thajskej som zrelaxovala . To je skôr taký psychický oddych ale ak má človek problémy, nepomôže.