Tetovanie po cisárskom

natik25
1. feb 2023

Ahojte po cisárskom sa mi zapálila a hnisala rana teraz už tam hnis nieje len tam mam 4cm dieru lebo sa mi rozpadlo šitie ale hojí sa to moja otázka je že či môžem ísť na tetovanie? Antibiotika už neberiem.

crazy_cat_lady
1. feb 2023

@natik25 ja byt tebou, asi by som este pockala 🙂 kedze este nie si v poriadku. tetovanie ti nikam neutecie, radsej si ho daj potom, ako uz budes mat vsetko zahojene 🙂

natik25
autor
1. feb 2023

@crazy_cat_lady veď to že som nevedela čo ďalej aj keď už má to neboli nič ale predsa je tam ta rana a ešte sa to hojí

h2
1. feb 2023

To nemáš čerstvo po pôrode čo iné na práci, len ísť čím skôr na tetovanie? So 4 cm dierou v bruchu? 😳

stanulienkat
1. feb 2023

Jasne, ze nie. Ved ti v tele prebieha zapalovy proces. Okrem toho tetovacie farby mozu byt karcinogenne. Koho toto napadne?🤔

natik25
autor
1. feb 2023

@h2 dovoľ mi s zasmiať kdo povedal že mám čerstvo pi pôrode? A aj keby nato sa ta nikdo nepýtal keď nevieš poradiť tak nekomentujem 🤦‍♀️

natik25
autor
1. feb 2023

@stanulienkat veď preto sa pýtam? Normálne to nejde napísať že 😊

h2
1. feb 2023

@natik25 Pre mňa za mňa sa daj potetovať aj celá. 🙄

crazy_cat_lady
1. feb 2023

@natik25 urcite pockat, tetovanie sa neodporuca ani pocas menstruacie, kedze este nie si zdravotne v poriadku, radsej to odloz a daj si vtedy, ked budes uz fit

natik25
autor
1. feb 2023

@h2 no tak vidíš 😊

natik25
autor
1. feb 2023

@crazy_cat_lady ja to ešte nemám ani rezervovane len som sa chcela uistiť ale ďakujem za konečne rozumnú odpoveď 😊😊