Tetovanie na zápästie alebo prsník

cicik
6. nov 2015

ahojte poraďte mi idem si dat tetovanie a neviem sa rozhodnut ci na zapestie alebo prsnik ( mena moji deti a ich datumi narodenia ).... jedno memo bude mat 7 cm ..... dakujem za radi

natuska87
6. nov 2015

Toto je pre Vas starost?

pupavka123
6. nov 2015

@cicik na prsnik?to ako ti preboha napadlo??

cicik
autor
6. nov 2015

@pupavka123 no normalne paci sa mi to tam a nie uplne na prsnik ale nad

bonaqa2013
6. nov 2015

7 cm? Však to sa ti na zápastie nezmestí. Jedine ak ho máš ako zápasník.... ten prsník radšej nie.

acer11
6. nov 2015

tak pri troch deťoch by som chcela mať také starosti...

cicik
autor
6. nov 2015

@acer11 veru ja ine starosti nemam ...co zavidis :_)

mateson
6. nov 2015

@cicik ja Vám teda tieto starosti ozaj nezávidím. A myslím, že nikto.

bubelko
6. nov 2015

@cicik kamoska ma mena deti na vnutornej strane predlaktia... 😉 po dlzke 😉

blankaj
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
jeennyv
6. nov 2015

@cicik ak nevies ako a co a hlavne kde s tetovanim, tak si ho ani nedavaj...ved predsa kto iny ako ty ma vediet ako po tom tuzi....pre mna je tetovanie nieco specificke a chcem to hlavne z osobnych dovodov a nebudem si ho davat tam, kde mi niekto povie, ze hej tam to bude ok....to je jak ked sa niekto opyta, ze chcem sa dat tetovat, tak co a kde si mam dat... 🙄

tinqua
7. nov 2015

Na prsia vobec nie...za prve budes vyzerat ako lola a je jedno ci tam mas meno dietata alebo macaciu labku a za druhe za 20 rokov to tetovanie bude mat namiesto 7cm raz tolko...zapastie ok, ale neschovas to a ver mi ze pride situacia kedy to budes chciet schovat...a to ja tetovania mam takze viem o com hovorim...a zozen si dobreho tatera

erikanezbedna
8. nov 2015

@cicik mám stím skúsenosti stím tetovanim..hocigde mozes dat nevadi ze kde .... 🙂 🙂 kde sa ti páci tam si daj tetovat... 🙂

erikanezbedna
8. nov 2015

ak sa ti velmi paci to tetovat tak si daj aj ja mám vela tetovi a vsade..a neboj na prsník sa nic ti nestane to je jedno ze kde sa tetuje jedno..