ahojte poraďte mi idem si dat tetovanie a neviem sa rozhodnut ci na zapestie alebo prsnik ( mena moji deti a ich datumi narodenia ).... jedno memo bude mat 7 cm ..... dakujem za radi
@cicik na prsnik?to ako ti preboha napadlo??
@pupavka123 no normalne paci sa mi to tam a nie uplne na prsnik ale nad
7 cm? Však to sa ti na zápastie nezmestí. Jedine ak ho máš ako zápasník.... ten prsník radšej nie.
tak pri troch deťoch by som chcela mať také starosti...
@cicik ak nevies ako a co a hlavne kde s tetovanim, tak si ho ani nedavaj...ved predsa kto iny ako ty ma vediet ako po tom tuzi....pre mna je tetovanie nieco specificke a chcem to hlavne z osobnych dovodov a nebudem si ho davat tam, kde mi niekto povie, ze hej tam to bude ok....to je jak ked sa niekto opyta, ze chcem sa dat tetovat, tak co a kde si mam dat... 🙄
Na prsia vobec nie...za prve budes vyzerat ako lola a je jedno ci tam mas meno dietata alebo macaciu labku a za druhe za 20 rokov to tetovanie bude mat namiesto 7cm raz tolko...zapastie ok, ale neschovas to a ver mi ze pride situacia kedy to budes chciet schovat...a to ja tetovania mam takze viem o com hovorim...a zozen si dobreho tatera
@cicik mám stím skúsenosti stím tetovanim..hocigde mozes dat nevadi ze kde .... 🙂 🙂 kde sa ti páci tam si daj tetovat... 🙂
ak sa ti velmi paci to tetovat tak si daj aj ja mám vela tetovi a vsade..a neboj na prsník sa nic ti nestane to je jedno ze kde sa tetuje jedno..
Toto je pre Vas starost?