Ahojte, máte skúsenosť s rehabilitáciou v Tetise v Dunajskej Lužnej? Ide o 16m dievčatko. Cvičia iba vojtovku alebo aj nieco ine? Ake procedúry zvyknú byt? odporúčanie môže dat aj fyzio alebo iba neuro? Dakujem
odporucanie aj neuro, cvici sa to co predpise lekár podla dg. a procedury su rôzne
Ahoj, nastupujem s dcerou 24.7. Do tetisu, DMO lahsia forma, chcem sa spytat ako dlho trvaju jednotlive cvicenia? Dcera totiz moc nespilupracuje, a su niekde pobliz nejake potraviny dakujem
Dobrý večer,sú tu nejaké maminy,ktoré idú na pobyt do Tetisu od 24.7. ? Ďakujem
@ludkahudackova ja si pamatam, ze 3x denne vojtovka plus dalsie procedury (perlickovy kupel, laser, elektromagnet...) bolo toho celkom dost. potraviny tam su, ale nie uplne blizko, tak 10-15 minut peso (podla toho ktore). drzim palce, nech vam to pomoze
Ahojte moj muz nastupuje s jednou dcerou zajtra. Potraviny tam su jedny mensie v blizskosti a potom dalej je aj lidl. Procedury su rozne zalezi od dg. Dcera mala rano kupel o hodinu cvicenie a dalsie xvicenie poobede. Cvicila s nou fyzio. Idu druhy x. Prvy x sme cakali rok! Na termin az som sa "nahnevala" a napisala mail slusny ale vystizny a za pol hodinu som mala telefonat s terminom 🙂
@deedol tak vojtovku cvičíme aj teraz ,občas bojujeme ale snáď to zvládne drobec všetko... určite mu to pomôže 🙏
@mimer tak mne postačia asi tie čo zájdem peši ,auto tam nebudem mať keďže má ide zaviesť manžel ,snáď kúpim čo budem potrebovať a čo mi pôjde na chuť aj drobcovi
😉
@ludkahudackova ja im tam balim vsetko mozne co ma dcera rada,mozes si zajednst aj stravu ale kedze nasa si vybera muz dojedal cize nebolo treba aj jemu davat stravu.
@mimer tak ja ešte aj dojčim a neviem ako to tam chodí tak som si dala stravu a nechala stravu aj malému síce tiež občas bojujeme ale vetsinou keď má chuť papa všetko ,tak uvidíme ako to bude samozrejme zbalím ale tak nenabalim toho na celý pobyt lebo sa neunesieme 😅
@ludkahudackova dcera ma 4roky a tiez spasticku dmo ale iba lahku formu, prikladam foto cviceni plus kazdy den este biolampa, kyslik a nejaky nohotras 😂 tieto cvicenia neboli viazane na cas, kedy bude volne mozte ist
@augustusv och tak syn má rok a 8 m tak som zvedavá ako to všetko zvládneme .....a ako že máš ten rozpis cvičení ty si tam už niekdy bola ?
@ludkahudackova ano, ja som sa pomylil v datume boli sme tam teraz v juni
@augustusv no a pre dcéru ti stravu nosili na izbu či ako ? Lebo mne tka povedali že malému budú nosiť stravu na izbu a ja budem jesť v jedálni či kde ,a dočítala som sa kde si že normálne si môžem zobrať dózu alebo obedar a si to pri okienku preložím do obeda a mozem si to zjesť na izbe ? Nebude to niekomu prekážať ?
@ludkahudackova dobrý deň,napíšem vám správu
@ludkahudackova nevidel som zeby niekomu nosili stravu, aj pre deti bola pripravena v dozach v jedalni, doprovod dostaval pri okienku tiez v jedalni, stravu si samozrejme mozete prelozit do vlastnych nadob a odniest ma izbu
@augustusv a to s tých doz mám hneď preložiť do svojej ?keď šiť o budem chcieť brať na izbu či ako toto čo bude pre malého pripravené myslím som s toho jeleň už 😅
@ludkahudackova myslim ze si mozete vziat aj v ich dozach na izbu, ale treba ich vratit do casu kedy konci vydaj stravy, potom ich beru z jedalne prec
@augustusv oki ďakujem za info ☺️
@ria2510 Ahoj my ideme zajtra na pobyt
@jaruska18 ahoj, boli sme 5r dozadu, ale myslim, ze tolko sa az nezmenilo. cvicia aj bobatha a ine veci, nielen vojtovku. procedury su napr. lampa, laser, elektromagnet, perlickovy kupel... naordinuje primarka podla stavu v prvy den, ked pridete. odporucanie moze byt od neuro alebo rehab lekara (mudr, fyzio nestaci, pokial viem). nam to velmi pomohlo.