Tetis Dunajská Lužná

20. jan 2024

Ahojte, boli ste niekto v Tetise ? My ideme teraz a je tam príchod do 10:00 myslíte žeby sme mohli prísť aj trochu neskôr nemáte s tým.skusenosti ? Máme totiž cca 7 hod autom

tulipanicek
20. jan 2024

Odkiaľ idete, že to máte 7 hodín? A skús si tam zavolať a dohodnúť sa. Ale ja osobne by som išla o deň skôr a niekde blízko sa ubytovala. Prismo v Luznej máš napr Penzión u Zola, ten je fajn alebo napr asi aj Western pub (tam je aj ihrisko von a v reštaurácii hraci kútik), povodne Mastal 22.

kacena4
20. jan 2024

je to liečenie ze, kludne zavolaj a daj vediet kedy pridete a oni podrzia lekara aby neodisiel (naplanuju si vstupne vysetrenie)

autor
20. jan 2024

@tulipanicek tých 7 hodín myslím aj s prestávkou hodinovou cca, keďže ideme s dvojickami nechce sa mi veľmi deň vopred ešte niekde prespavať náročné to bude. Sme až pri ukrajinských hraniciach

deedol
20. jan 2024

zavolaj tam a povedz im, urcite nebude problem. o 10 je nastup a vstupne vysetrenia, ale urcite nebudete jedini, tak vam ich naplanuju na neskor. my sme mali tiez nastup rano a k dr sme sa dostali az o hodinu-dve.

autor
20. jan 2024

@deedol tak skúsim tam pondelok zavolať, snáď nám vyhoveju

majlo1234
20. jan 2024

Urcite si zavolaj, vyhoveju vam

barbora854
20. jan 2024

Daj im vedieť že prídete neskôr
Boze tá Lužná
Rehabky super ale to ubytko katastrofa

autor
21. jan 2024

@barbora854 prečo katastrofa? My ideme prvýkrát

barbora854
21. jan 2024

Lebo všetko počuť a deti majú problém spať
Izby sú pekne ale

autor
21. jan 2024

@barbora854 ajajaj, no my máme nadštandard tak uvidíme

autor
22. jan 2024

@deedol prosím vás, môže tam ísť dieta keď ma sople? Moja totiž začala sopliť, som.z toho na prášky teraz... bude problém? Inak jej nič neni

deedol
22. jan 2024

Asi som ti odpisala v druhej teme - volaj radsej. Tam sa presuvas z budovy do budovy, tak nech sa vam to nezhorsi