Ahojte, boli ste niekto v Tetise ? My ideme teraz a je tam príchod do 10:00 myslíte žeby sme mohli prísť aj trochu neskôr nemáte s tým.skusenosti ? Máme totiž cca 7 hod autom
je to liečenie ze, kludne zavolaj a daj vediet kedy pridete a oni podrzia lekara aby neodisiel (naplanuju si vstupne vysetrenie)
@tulipanicek tých 7 hodín myslím aj s prestávkou hodinovou cca, keďže ideme s dvojickami nechce sa mi veľmi deň vopred ešte niekde prespavať náročné to bude. Sme až pri ukrajinských hraniciach
zavolaj tam a povedz im, urcite nebude problem. o 10 je nastup a vstupne vysetrenia, ale urcite nebudete jedini, tak vam ich naplanuju na neskor. my sme mali tiez nastup rano a k dr sme sa dostali az o hodinu-dve.
@deedol tak skúsim tam pondelok zavolať, snáď nám vyhoveju
Urcite si zavolaj, vyhoveju vam
Daj im vedieť že prídete neskôr
Boze tá Lužná
Rehabky super ale to ubytko katastrofa
@barbora854 prečo katastrofa? My ideme prvýkrát
Lebo všetko počuť a deti majú problém spať
Izby sú pekne ale
@barbora854 ajajaj, no my máme nadštandard tak uvidíme
@deedol prosím vás, môže tam ísť dieta keď ma sople? Moja totiž začala sopliť, som.z toho na prášky teraz... bude problém? Inak jej nič neni
Asi som ti odpisala v druhej teme - volaj radsej. Tam sa presuvas z budovy do budovy, tak nech sa vam to nezhorsi
Odkiaľ idete, že to máte 7 hodín? A skús si tam zavolať a dohodnúť sa. Ale ja osobne by som išla o deň skôr a niekde blízko sa ubytovala. Prismo v Luznej máš napr Penzión u Zola, ten je fajn alebo napr asi aj Western pub (tam je aj ihrisko von a v reštaurácii hraci kútik), povodne Mastal 22.