Je tu lekárka ktorá by mi poradila? Alebo je tu niekto kto má tetaniu a nejde na testy? Dakujem
@element05 lebo mám časté tetanicke záchvaty a aby som ešte nedostala tam 👎🤪
Uz mas dlho tetaniu? Ja uz 4 rok
Tiež mám tetaniu... a to akože bežne nevychádzas na ulicu, nechodíš do obchodu ani nikam ? Ak nie, nech sa páci nechoď. Ak áno tak nevidím žiaden dôvod neísť. A z tyčinky v nose tiež nedopadnes.
ak mas takyto proble, predbehni sa, oslov policata pri vstupe do budovy, povedz mu aky mas problem, ze nemozes stat v rade, a oni ta hned pustia dnu, test trva kratucko,potom mozes aj na vzduchu cakat....vyjdu ti v ustrety, neboj, tak ako idu tehotne a starsi ludia s problemami....
@luxus10 dakujem ti 🙂
u nas na vstupe stoji policajtka-JUDr.-ona sleduje pozorne zastup ludi, aj sama vyhladava tehotne, co sa postavia do radu a aj s doprovodom ich posiela dnu...takze bez obav...
Tiez tomu velmi nerozumiem. Ak doatanes zachvat v rade tak budes postupovať ako ked ho dostanes hocikedy inokedy vonku. A na test pojdes vecer alebo zajtra ak sa nebudes na to citit.
Tak si daj ukludnovak asi nedostatočne liečis tetaniu, keď máš také stavy
Ja mám tetaniu a už som bola raz na testoch. A tento víkend idem znova 🙂 a to mávam tetanické šťavy dosť často
no ,buď pôjdeš na testy alebo budeš mať zákaz vychádzania s výnimkami.....tetánia nie je ochorenie na výnimku....dôchodcovia sú riziková skupina a tiež nemajú výnimku....tam patria ochorenia ako onkopacienti, imunodeficitné ochorenia a podobne - tetánia nie.....
Ahoj, ja mam tetaniu a bola som na testy. Preco nechces ist?