Tetanický syndróm a korona testy

31. okt 2020

Je tu lekárka ktorá by mi poradila? Alebo je tu niekto kto má tetaniu a nejde na testy? Dakujem

element05
31. okt 2020

Ahoj, ja mam tetaniu a bola som na testy. Preco nechces ist?

autor
31. okt 2020

@element05 lebo mám časté tetanicke záchvaty a aby som ešte nedostala tam 👎🤪

element05
31. okt 2020

Uz mas dlho tetaniu? Ja uz 4 rok

lucia147852
31. okt 2020

Tiež mám tetaniu... a to akože bežne nevychádzas na ulicu, nechodíš do obchodu ani nikam ? Ak nie, nech sa páci nechoď. Ak áno tak nevidím žiaden dôvod neísť. A z tyčinky v nose tiež nedopadnes.

autor
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
luxus10
31. okt 2020

ak mas takyto proble, predbehni sa, oslov policata pri vstupe do budovy, povedz mu aky mas problem, ze nemozes stat v rade, a oni ta hned pustia dnu, test trva kratucko,potom mozes aj na vzduchu cakat....vyjdu ti v ustrety, neboj, tak ako idu tehotne a starsi ludia s problemami....

autor
31. okt 2020

@luxus10 dakujem ti 🙂

luxus10
31. okt 2020

u nas na vstupe stoji policajtka-JUDr.-ona sleduje pozorne zastup ludi, aj sama vyhladava tehotne, co sa postavia do radu a aj s doprovodom ich posiela dnu...takze bez obav...

janeninka
31. okt 2020

Tiez tomu velmi nerozumiem. Ak doatanes zachvat v rade tak budes postupovať ako ked ho dostanes hocikedy inokedy vonku. A na test pojdes vecer alebo zajtra ak sa nebudes na to citit.

eliska13
31. okt 2020

Tak si daj ukludnovak asi nedostatočne liečis tetaniu, keď máš také stavy

eliska13
31. okt 2020

@janeninka čím viac to bude oddiaľovať, tým väčší stres a panika

monkabohdalova
31. okt 2020

Ja mám tetaniu a už som bola raz na testoch. A tento víkend idem znova 🙂 a to mávam tetanické šťavy dosť často

mogaa
31. okt 2020

no ,buď pôjdeš na testy alebo budeš mať zákaz vychádzania s výnimkami.....tetánia nie je ochorenie na výnimku....dôchodcovia sú riziková skupina a tiež nemajú výnimku....tam patria ochorenia ako onkopacienti, imunodeficitné ochorenia a podobne - tetánia nie.....