Tetanický syndróm

21. mar 2021

Dobrý deň.
Mám potvrdený tetanicky syndróm po 1.minúte. S manželom chceme babo. Je tu baba, ktorá mala rovnako silnú tetaniu a otehotnela? 😇 Dakujem 🌸

irusa
21. mar 2021

Prosím ťa to je aký po 1 minúte ????

autor
21. mar 2021

@irusa lekármi mi povedala, že je to najvážnejší. Pri vyšetrení veľmi skoro ukázalo, že mám všetko rozdrazdene. Keď mám záchvat, tak ak odpadávam, prestávam dýchať.

somtu2019
21. mar 2021

Ahoj toto isté mám aj ja aj s prívlastkom hyperventilačna

autor
21. mar 2021

@somtu2019 áno presne, ja to iste

somtu2019
21. mar 2021

Stáva sa ti to aj v kľude?mne sa to stalo aj keď sme sedeli v altánku jednu nedeľu,pili sme kávu a zaviezla som sa po stoličke pod stôl,hambz jak ďas.Od novembra čakám na hospitalizáciu do MA na doriešenie.Lebo ani necítim, že idem odpadnúť, úplne bez príznakov napr.zahmlenie, triaška, nič aby som sa pripravila, že si aspoň sadnem.Raz som tak strihla, že som si posunula krčné stavce C3 až C7.Mam strach, kôli deťom majú 6 a 9 a keď umývam napr.riady a niečím buchnem,obe už letia zamnou, či som OK ,je to veľmi obmedzujúce.

autor
21. mar 2021

@somtu2019 ja vôbec nestresujem, nemám absolútne stres z ničoho. Mne to bolo zistené z preťaženia tela, nakoľko som dlhodobo pracovala nad moje sily. A záchvaty mávam ku večeru, večer a v noci. Silne kŕče, bolesti, tlak na hrudi atd. Ale dôležité je, že nemôžeš sa báť, vyššie pises, že máš strach. Ten potrebuješ dať preč, zbav sa ho. Lebo podvedomie vníma, že nie si Ok.

somtu2019
21. mar 2021

Áno toto všetko mám aj ja.Ano strach keď sa zamyslím nad deťmi.Ako často odpadavam,ak odpadavas.Citis to?Raz sa mi to stalo aj na bicykli, našťastie cestou domov, keď som už malú zaniesla do škôlky a cestou späť.

autor
21. mar 2021

@somtu2019 nedá sa povedať, že ako často. Keď som vyčerpaná, tak vtedy. U mna je dobre to, že veľmi veľa cvičím. + zdravá strava čiže lekárka vravela, že kebyže necvicim toľko tak som na tom naozaj veľmi zle. Veľmi často chodím na mg do žily.

irusa
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
somtu2019
21. mar 2021

Jaj,no ja cvičím len kardio,mg mám len v tabletkovej forme,no je to sila čo telo dokáže zvádzať

madamickova
19. okt 2021

Krásny den Vám prajem, veľmi by som potrebovala pomôct s výskumom tetanického syndrómu pre diplomovú prácu zo psychológie. Je to krátky dotazníček urcený ľudom s tetanickým syndrómom, len ho musím poslať poštou. Našlo by sa 9 ľudí, ktorí mi to vyplnia a dajú mi poštovú adresu do správy? Poštovné späť je hradené mnou a priložím aj malú pozornosť. Ďakujem vopred krásne všetkým, ktorí sa mi ozvú. Marcela Adamičková, madamickova@gmail.com

autor
19. okt 2021

@madamickova ahoj, aj ja rada vyplnim dotazník, tetaniu mám zistenú po 1. Minute….

madamickova
19. okt 2021

Dakujem krasne, napises mi prosim na email madamickova@gmail.com Tvoju postovu adresu a ja ti tam poslem dotaznik aj so spatnou obalkou. Dakujem 🌞