Tetánia z chrbtice

tomas0108
29. nov 2023

Iba by som sa chcel spítať.... Mňa už 3 mesiace pichá do hrudníka lavá strana tesne pod prsníkom a v strede hrude... Prichádza mi zle zvisení tep bitie srdca dichcivost strasne pichanie v srdci teplo je mi na odpadnutie nevolno neviem kôli čomu... Chodim po lekaroch EkG mam dobre iba mam potvrdenú tetániu...a že chrbtica mam ju krivú a skolú... Može to byt chrbtica ? Nic mi nebolo pokial som v praci začal pocitovať pichanie a o 3 tyzdne mi prislo zle pichavá bolest od zadu od lopatiek išla do predu na srdce hrudnik a spadol som na zem bol som slabí visileni celkovo mi bolo strašne zle na odpadnutie ako by ma sila opustila.. magneticka je bez útlaku nervu... V sagitálnej rovine zachytený úsek od Th1 po L1 Th kyfóza je v disk polovici plochšia v tele stavca Th6 je drobna lézia charakteru hemangiómu veľ. 4mm. Váš nazor ? Za pomoc ďakujem

bianka1323
5. mar 2024

@tomas0108 ahoj toto čo opidujes mam ja...hrudna kosť pri srdci....EKG ok echo srdca tiež.mam tetaniu tiež...bola som na MR čakám na výsledky...chodím na masaze cvičím.
Zistili ti niečo iné?

tomas0108
autor
9. mar 2024

@bianka1323 nič mi nezistili ani MR nic neznačil iba chodím po lekároch a nadalej mi je zle