Ahojte dnes idem k neurologovi a povedať mu o tetanii aký je potom další postup dá mi len doporucenie na vyšetrenie tetanie alebo bude mi robiť aj iné vyšetrenia ? Ďakujem
Neurolog ti urobi EMG co je take bezbolestne vystrenie kde zisti ake mas citlive nervove zakoncenia (pri tetanii su precitlivene a reaguju aj v klude). Mna vysetrila aj bezne pretoze mi trpli koncatiny a poslala na MRI tak to asi zavisi od toho ake mas priznaky tetanie. Tiez mi brali krv aby zistili ci mam nejaky deficit vitaminov atd. Drzim palce!
@allie458 a to trpnutie ti prestalo keď sa môžem opýtať. Ja mam také brnenie končatín bola som na neurologii poslal ma na rengen chrbtice ct hlavy na EMG a povedal hlava nohy v poriadku že to mám inde riešiť a to je všetko.
@lucia0603 ano mne to prestalo, brala som magnosolv 2x denne asi mesiac a potom uz len pred spaním a teraz uz beriem iba magnerot pol tabletky vecer. Trvalo to ale par mesiacov kym to preslo a niekedy to ešte citim ale nie často.
Neurolog ti urobi EMG co je take bezbolestne vystrenie kde zisti ake mas citlive nervove zakoncenia (pri tetanii su precitlivene a reaguju aj v klude). Mna vysetrila aj bezne pretoze mi trpli koncatiny a poslala na MRI tak to asi zavisi od toho ake mas priznaky tetanie. Tiez mi brali krv aby zistili ci mam nejaky deficit vitaminov atd. Drzim palce!