Ahojte vyšla niekomu tetania aj keď mal v poriadku keby obraz aj vitamíny v tele ? Ďakujem
@lauristrk a záchvaty ste mala aké ? Aj ste ležala v nemocnici ?
@lauristrk toto som mala aj ja 2 krát plus mi začalo byt srdce 120 tep a hneď ako som prestala na to myslieť zhlboka dýchať a dokonca vždy sa zobudila mala na kojenie prestalo to prvý krát som chcela volať záchranku bolo to v noci a prišlo to znicoho nič a partner ma zakryl spravil mi čaj a sám ma upokojoval prestalo to potom do prišlo o 3 týždne a do 5 minút prestalo. Tiež si myslím že to mám idem na emg vyšetrenie ale krv som mala dnes výsledky a všetko v poriadku. Plus mám aj take tlaky v hlave aj vy ste to mala ?
@lauristrk a okrem magnezia beriete aj niečo iné ? Mne pomáha aj čaj na upokojenie. Včera som skúsila a spala som celu noc ako zabita bez toho aby som sa zobudila 🙂
Mne povedala neurologicka, že magnézium v krvi môže byť dobre, ale ju zaujíma medzibunkove a to sa nedá zistiť.Je dobre občas si dať aj vápnik, ale má byť rozdiel časový medzi mg a ca
@lauristrk nie neurológ ma poslal na emg vyšetrenie nie eeg 🙂 tak som zvedavá sama. No zvyčajne chyba horčík a nejaké vitamíny pri krvi ale všetko som mala v poriadku obličky pečeň. Ešte ma napadla štítna žlata ta sa tuším tiež nedá zistiť cez krv 🤷🏻♀️ Vyšetrenie
Aj tak tetania je zo stresu a vtedy sa zníži mg, takže upraviť stres.Dostanes max magnosolv a popracovať na psychike.EMG Ti ju potvrdí, ale nič nedostaneš.Ja beriem mg 3 mesiace tetaniu mám potvrdenú a, keď mám ťažší deň hneď to cítim, takže sa nepretazovat, dobrý spánok čo, keď máš mimino je tazke
Áno aj štítna žľaza to môže spôsobovať.Ale v 90% to je psychika mne najviac v začiatkoch pomohol ukludnovak
mne na tetaniu zabera ked mam zachvat iba magnesolv a guaracujan, a este 3-4 dni si to musim davat inac sa mi ten stav len zhorsuje
Mali ste prosim niekto pri tetanii stav ako keby na odpadnutie?
@lauristrk a už Vám je lepšie už nemávate záchvaty ?
@lauristrk Mávam také stavy, že hocikedy cez deň sa ako keby strácam....je to obdobie, potom prejde, aj na par mesiacov a zase dookola....niekedy mam pocit, ze som duchom nepritomna....som z toho unavena, stale sa sledujem, co zas bude
@lauristrk Vraj ano, preto sa pytam, ci ma este niekto podobnu skusenost....tiez mi to nepride ako typicky prejav
Ano vraj zdravá ako víno a tetanicky záchvat každý druhý deň