Tetánia u 21-ročného

marekvarga
22. sep 2024

Dobrý deň mám 21 rokov, a pred tromi mesiacmi sa mi začala tetania. Už v minulosti som mal psychické problémy no nič horšie som nezažil. Každý deň si myslím že umriem cítim sa v pohode akurát tak hodinku dve po užití neurolu. Niekedy stavy vyústia do takých rozmerov že som 100% presvedčený že umriem
Pulz 160 nizky tlak, pichanie pri srdci mám pocit že dostanem infarkt neprekonateľná úzkosť strach o život trpnutie rúk a nôh hlavy, dezorientacia. Mate niekto prosím nejaké rady? Bol som u neurologičky potvrdila mi to, beriem magnesium a podla potreby neurol. Ďakujem za odpovede

akyia
22. sep 2024

Psychiater a psycholog ak to sam nezvladas

rozculena
22. sep 2024

je tu milión tém o tetánii a panických atakoch

labocca
22. sep 2024

@marekvarga najlepsie bude ak uz zajdes za psychiatrom. Viem o com hovoris. Tiez som mavala podobny pulz.

egonsk
22. sep 2024

@marekvarga ako zaklad pre liecbu ti odporucam zmenit si pohlavie v profile 😉😄

radulkova
24. sep 2024

panická porucha, veľmi pomáha autogenny tréning , vygoogli..a prijať všetky emócie ktoré na teba idú - napríklad strach. mne to extrémne pomohlo, keď na mňa prišiel strach a úzkosť, povedať si , áno strach vnimam ta, tak tu spolu chvíľu budeme. zatiaľ dýchať a len tie emócie pozorovať, v klude.. keď budú prijaté a nie potlačené, tak sa samé začnu časom uvoľňovať z tela a odíde to🙂držím palce

marekvarga
autor
25. sep 2024

@radulkova ďakujem za radu určite vyskúšam