Ahojte mam tetaniu a už mi to trva 3 týždne točí sa mi hlava a ťažko dýcha a potom sa mi rozbuši srdce a pískať v ušiach a neviem na to prestať myslieť keď na to nemyslím neni mi nič neviete ako na to prestať myslieť? Je tu niekto taký? Ďakujem za každú odpoveď...
Joj, na mam ju 13 rokov, proste som si ju prestala vsimat :D nuz co, busieva ma srdce - supnem magnezko. Trha mi svalmi? Pridam aj Bcko...
@missviolet a nevieš ako si ju mám prestať všímať? :D
@paaaaj544 tak to pride casom, zvyknes si s nou zit. Zatial skus rozoznat, ked sa ti to zacne zhorsovat a rychlo sa sustred na nejaku cinnost - ono to znie mozno smiesne, ale napr hranie hier zapaja inu cast mozgu a rozptyli ta. Inak mne pomaha aj fyzicka aktivita, rychla prechadzka, beh, pomaha to dat von tu nervnu energiu. Ale ked som mala cerstvu diagnozu, v 15, tak som 3 roky kusela chodit na pichnutie magnezka priamo do zily, zily som mala ako fetacka :D takisto pomahaju dychove cvicenia. Mne na nervy aj ashwagandha
@paaaaj544 ja mam tetaniu, 3 rok ,zaciatky boli tazke par navstev centralneho prijmu🤣🤣 ...bola to tazka a psychicky narocna cesta,ale ako pisu ine maminky ,zamestnat mysel a ruky..... zo zaciatku to moze byt tazke ale to zvladnes hlavu hore a magnezko vzdy po roku😁 drz sa
@paaaaj544 ahoj,mne toto začalo po prekonaní kovidu. Snažím sa stým pracovať ale občas ma to prepadne tak že som totálne paralyzovaná a niekedy neviem spať v noci.
@paaaaj544 mne to trva už 3 roky 🤣. Zmieriť sa s tým. A prijať to. Psychika je komplikovaná vec a neprejde to za týždeň ako chrípka.