Tetánia - točenie hlavy, ťažkosti s dýchaním, búšenie srdca

paaaaj544
16. apr 2021

Ahojte mam tetaniu a už mi to trva 3 týždne točí sa mi hlava a ťažko dýcha a potom sa mi rozbuši srdce a pískať v ušiach a neviem na to prestať myslieť keď na to nemyslím neni mi nič neviete ako na to prestať myslieť? Je tu niekto taký? Ďakujem za každú odpoveď...

nicicka
16. apr 2021

@paaaaj544 mne to trva už 3 roky 🤣. Zmieriť sa s tým. A prijať to. Psychika je komplikovaná vec a neprejde to za týždeň ako chrípka.

paaaaj544
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
missviolet
16. apr 2021

Joj, na mam ju 13 rokov, proste som si ju prestala vsimat :D nuz co, busieva ma srdce - supnem magnezko. Trha mi svalmi? Pridam aj Bcko...

paaaaj544
autor
16. apr 2021

@missviolet a nevieš ako si ju mám prestať všímať? :D

missviolet
16. apr 2021

@paaaaj544 tak to pride casom, zvyknes si s nou zit. Zatial skus rozoznat, ked sa ti to zacne zhorsovat a rychlo sa sustred na nejaku cinnost - ono to znie mozno smiesne, ale napr hranie hier zapaja inu cast mozgu a rozptyli ta. Inak mne pomaha aj fyzicka aktivita, rychla prechadzka, beh, pomaha to dat von tu nervnu energiu. Ale ked som mala cerstvu diagnozu, v 15, tak som 3 roky kusela chodit na pichnutie magnezka priamo do zily, zily som mala ako fetacka :D takisto pomahaju dychove cvicenia. Mne na nervy aj ashwagandha

karolinka6
16. apr 2021

@paaaaj544 ja mam tetaniu, 3 rok ,zaciatky boli tazke par navstev centralneho prijmu🤣🤣 ...bola to tazka a psychicky narocna cesta,ale ako pisu ine maminky ,zamestnat mysel a ruky..... zo zaciatku to moze byt tazke ale to zvladnes hlavu hore a magnezko vzdy po roku😁 drz sa

irusa
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mikusiatko
17. apr 2021

@paaaaj544 ahoj,mne toto začalo po prekonaní kovidu. Snažím sa stým pracovať ale občas ma to prepadne tak že som totálne paralyzovaná a niekedy neviem spať v noci.