Tetánia sa zhoršila

kukypink988
11. júl 2022

Ahojte potrebujem poradiť 🙂 tetaniu mám od 16 len nikdy som s ňou nemala nejaké vážne problémy a nikdy mna nejako neobmedzovala až do minulého roka kedy mi chýbali aj vitamíny a hlavne železo a mala som psychické problémy našťastie som sa s toho dostala a už aj chodím do prace aj keď s domu ale včera som napríklad išla na motokare a cítila som strašnú nervozitu a v poslednej dobe sa to stáva častejšie :/ užívam magnerot ale kontrolujem to na nízky tlak nechcem toho veľa užívať okrem toho pijem chlorofyl ktorý mi krásne pomáha na železo ale už ho mám skoro vypití ale trápi mna ta nervozita mám ju dokonca aj v kine prejavuje sa to zvýšenou nervozitou a ťažším dýchaním a potom mi pride aj zle od žalúdku plus slabosť snažím si toho nevšímať a ísť ďalej ale vždy sa mi urobia blbe scenáre v hlave a potom mám strach je to dosť nepríjemne kvôli tetani som teraz nešla ani do prahy na víkend na moto…dá sa to niekedy do normálu ako to bolo dávnejšie alebo čo vám pomáha okrem antidepresív a podobnych liekov ďakujem

miska444
11. júl 2022

ahoj, mne pomohlo doplnit hlavne vitaminy B, brala som neuromultivit. Magnezium si davam uz malo iba ked mam krce, pomohlo mi aj CBD.

kukypink988
autor
11. júl 2022

@miska444 CBD olej mám doma kvalitny ale neužívam ho :/ začala mna s nebo boliet hlava a hlavne smrdí s puse potom ale vitamíny dopĺňam stále tak už neviem aj stravu mám upravenú od minulého roka

miska444
11. júl 2022

myslis ze z CBD ta boli hlava? neviem, mne CBD velmi pomohlo skusala som vela druhov, takze ak mas kvalitne skus to uzivat. Neuromultivit som uzivala dlhodobejsie po tri mesiace, potom chvilu pauza a zas

kukypink988
autor
11. júl 2022

@miska444 CBD olej som užívala v kuse 2 roky mala som kvalitny s rakúska ale potom už to boh vie ako nepomáhalo tak som s 5% išla na 10%

miska444
12. júl 2022

aha, no ja mam 15%, ale aj 5% a nikedy 10%, to si tak davam na striedacku podla potreby, teraz mi mamina kupila 40%. Mne to dost pomaha, neviem, ale urcite si skus doplnit vitaminy a mineraly, nie len magnezium ako ja som si myslela 15 rokov a stale som bola ako na hojdacke

veverickav
12. júl 2022

Akurat dnes som riesila tetaniu u odbornika

michaela404
28. sep 2024

@veverickav pomohlo vám to magnesium

veverickav
29. sep 2024

@michaela404 samozrejme, nevyliecila sa uplne, ale na moju magneziu mi pomaha jedine toto magnezko, ked to beriem pravidelne kazdy den, nemam take stavy.