Skúsim ešte raz ale s doplňujúcimi info 🙈😄 Mám divné stavy sem tam a neviem čo to je, no čítam si kadečo na internete… Mám od tehu sem tam stavy, najmä pri strese alebo pri veľkej únave, že akoby som žila v bubline alebo sa zamýšľam nad životom, že akoby sme boli v nejakej videohre 🙈 neviem to opísať, zvláštny stav a cítim sa vtedy tak prázdno, smutne a normálne sa bojím , že sa zošaliem..príde to len večer pri únave, niekedy raz za mesiac, niekedy ani raz a inokedy aj 6-10x za mesiac…tento mesiac som strašne vyčerpaná a unavená a mala som veľa stresu a pociťujem to asi 5.krát…cez deň absolutne nič, fungujem úplne normálne a príčetne, žiadne problémy ani takéto stavy..aby som to ujasnila prvykrat to prišlo asi pred 8- 9 mesiacmi 🤷🏽♀️ Do toho mávam aj dosť ťažké dýchanie a sem tam aj zvláštny tlak v hlave, v ušiach. Ja teraz ale váham, či to bude tetánia ( kedysi som mala jasnú tetániu, ale na dlho to zmizlo), či to bude mozgová hmla z únavy napr. alebo až derealizácia? Vďaka
@alkamalka ja už som sekla s dojčenim pred 3 mesiacmi 😒 ale myslim, že tu budu na vine hormóny určite. Tiež si sa cítila alo v bubline? Ja keď som si včera čitala o derealizacii skoro mi zle prišlo, že nieže to bude ono.
Áno ale bolo to len vtedy,ako dopili mlieko,zrazu som mala taký stav ako v bubline. Inokedy nie.
@alkamalka no ja to mávam večer väčšinou, ja ešte uvažujem aj nad stravou lebo večer sa vždy opustim pri telke 🙈😄 a strašne veľa somarín pojem, tak aj to mi napadlo…
Hmm tak potom netuším, skus nejesť pár dní na večer a porovnaj stavy 🙃
Ja som to mávala pokiaľ som dojcila, presne takéto stavy. Keď syn vycuckal mlieko,mala som presne takúto hlavu.potom to prešlo po pár mesiacoch