Tetánia, mozgová hmla alebo derealizácia

9. nov 2024

Skúsim ešte raz ale s doplňujúcimi info 🙈😄 Mám divné stavy sem tam a neviem čo to je, no čítam si kadečo na internete… Mám od tehu sem tam stavy, najmä pri strese alebo pri veľkej únave, že akoby som žila v bubline alebo sa zamýšľam nad životom, že akoby sme boli v nejakej videohre 🙈 neviem to opísať, zvláštny stav a cítim sa vtedy tak prázdno, smutne a normálne sa bojím , že sa zošaliem..príde to len večer pri únave, niekedy raz za mesiac, niekedy ani raz a inokedy aj 6-10x za mesiac…tento mesiac som strašne vyčerpaná a unavená a mala som veľa stresu a pociťujem to asi 5.krát…cez deň absolutne nič, fungujem úplne normálne a príčetne, žiadne problémy ani takéto stavy..aby som to ujasnila prvykrat to prišlo asi pred 8- 9 mesiacmi 🤷🏽‍♀️ Do toho mávam aj dosť ťažké dýchanie a sem tam aj zvláštny tlak v hlave, v ušiach. Ja teraz ale váham, či to bude tetánia ( kedysi som mala jasnú tetániu, ale na dlho to zmizlo), či to bude mozgová hmla z únavy napr. alebo až derealizácia? Vďaka

alkamalka
9. nov 2024

Ja som to mávala pokiaľ som dojcila, presne takéto stavy. Keď syn vycuckal mlieko,mala som presne takúto hlavu.potom to prešlo po pár mesiacoch

autor
9. nov 2024

@alkamalka ja už som sekla s dojčenim pred 3 mesiacmi 😒 ale myslim, že tu budu na vine hormóny určite. Tiež si sa cítila alo v bubline? Ja keď som si včera čitala o derealizacii skoro mi zle prišlo, že nieže to bude ono.

alkamalka
9. nov 2024

Áno ale bolo to len vtedy,ako dopili mlieko,zrazu som mala taký stav ako v bubline. Inokedy nie.

autor
9. nov 2024

@alkamalka no ja to mávam večer väčšinou, ja ešte uvažujem aj nad stravou lebo večer sa vždy opustim pri telke 🙈😄 a strašne veľa somarín pojem, tak aj to mi napadlo…

alkamalka
9. nov 2024

Hmm tak potom netuším, skus nejesť pár dní na večer a porovnaj stavy 🙃