Tetánia a stres

ashley298
12. jan 2024

Ahojte som tu nová chcela by som sa spýtať ako vy znášate príznaky tetanie a že som ju mohla dostať z veľkého stresu lebo mi sa a partnerom hádame často on nevie žiť normálny život viac času trávi vonku ako snami máte niektorá stým skúsenosti a ja mám teraz veľmi zle obdobie od rána do večera je mi zle partner to nechápe hovorí že má posle na psychiatriu malý ste aj vy také stavy čo trvaly celý deň točenie hlavy ťažko sa mi dýcha bolesť krčnej chrptice žalúdka mislite že to môžem mať zo stresu neviem už byť ani medzí ľuďmi a nechcem byť ani sama keď že mám malého a bojím sa snim ostať sama mislite že zato môže môj rodinný život z manželom to nieje to čo bývalo sme si ako cudzí iba keď sa niečo spýtať ja mu odpoviem keď sa ho vipitujem kde bol a ským jeho odpoveď je že to nemám riešiť že je to jedno cítim že sa mi odcudzil naozaj neviem ako ďalej budem rada keď mi nejaká poradí ako to mám zvládnuť

zmrzlinka2021
12. jan 2024

@ashley298 Nehadajte sa s manželom.

ashley298
autor
12. jan 2024

@zmrzlinka2021 mi sa ani nehadame len ja nemozem mat svoj nazor aj ked nieco poviem on nato nic neda jeto ako by som hovorila do vzduhu a ide si kam chce ani sa otom nezmieni len ked sa vrati a pitam sa ho tak mi odpovie ze tu za kamosom alebo u suseda ale dobre keby ze z casu na cas si ide prec ale toto je kazdy den lahne si knam v noci a aj to sa mi otoci hrptom neviem ci si mam otom misliet

ashley298
autor
12. jan 2024

A mohol mi tento stres sposobit tetaniu

doris11
12. jan 2024

@ashley298 no vyriešte si hlavne problém medzi sebou. Ja mám tiež tetaniu ale toto čo opisuješ mi skôr príde že sa nudíš, že potrebuješ viac medzi ľudí, viac aktivít aby si mala nejakú zmenu. Koľko má maly ?
Navrhni nejake spoločne aktivity, výlety, alebo ty chod s malým niekde na vylet, castejsie na prechádzky .. skôr mi príde že si vyhorena zo stereotypu.

ashley298
autor
12. jan 2024

@doris11 neviem sa prechádzať lebo sa mi toci hlava a som medzi ľuďmi chodím ale aj tak mi je zle hlavne ten zaludok ale na sone nic nenasli a ta chrptica tam mam trosku krivý chrbat a svaly mam stiahnuté takze niekedy sa citim ako by som mala infark alebo ako by sa mi tazko dýchalo a z manželom to uz ide dlho mi sme boli uz aj skoro rozvedení on ma uz aj raz podviedol ale odvtedy to oľutoval a uz to nespravil a ano zmenil sa vtedy velmi az teraz začal byt zase agresívny a nezaujima ho ako sa citim a ze potrebujem niekoho oporu aby ma pochopil naozaj neviem ako dalej z mojimi problémami mi pomáha mama
@doris11
@doris11

dadka1997
12. jan 2024

@ashley298 treba sa vyvarovať tomu, co to sposobuje, v tvojom priapde spravanie tvojho manžela, a stupit si do svedomia a položiť si otazky, stoji ti za to žiť s takým mužom? Stoji ti za to trápit sa ?

doris11
12. jan 2024

@ashley298 no myslím že toto nebude tetania, alebo neviem no. Skôr niečo s krčnou chrbticou
Pobehaj doktorou. A s chlapom no ku tomu nemám nic, ak je taký ako popisuješ tak ho radšej nechaj ísť 🙂

ashley298
autor
12. jan 2024

@doris11 ale ja mam aj tŕpnutie sánky a take zasklby svalov na nohach aj teraz mam od rana krce v nohach a ten partner uz natom rozmyslam ze bude lepsie sa rozideme asi mi to sposobuje stres co mam doma

ashley298
autor
12. jan 2024

@doris11 a spravili mi RTG a tam povedali ze mam trosku krivú tu chrpticu a ze mam stiahnuté svaly neurologicka mi to povedala a odporucila gujacuran

aurinia
12. jan 2024

@ashley298 dievčence sa ti tu snažia napísať, že tvoj spuštač problémov je tvoj muž. Keď sa zbavis jeho, zbavis sa časom aj zdravotných problémov.

naty1997
12. jan 2024

@ashley298 tak namiesto toho aby ta podržal v takej situácii sa obhana psychiatriou tak sa nečuduj ze máš stres.

naty1997
12. jan 2024

@naty1997 čím skôr kopnúť do zádku

ashley298
autor
12. jan 2024

@naty1997 dakujem aj ja natym rozmyslam ze to bude asi stoho lebo ma nevie pochopit a este mi robi napriek namiesto toho aby ma podrzal

ashley298
autor
12. jan 2024

Dakujem baby za rady ale je tazke opustit niekoho skym zijes uz 15 rokov neviem nabrat silu a odist a hlavne teraz ked mam tieto stavy non stop a neviem sa ich zbavit

naty1997
12. jan 2024

@ashley298 tak hlavne ty musíš vedieť ci ti to zato stojí ďalšie 15 rokov tolerovať také správanie a potom si povieš ze roky stratené a život v pi...