Tetánia a psychika

paaaaj544
26. apr 2021

Ahojte mam tetaniu 2 stupna aaaa každú noc si myslím že zomriem nie je to normálne môj tetanicky stav sa začne ťažkosti s dýchaním točenie hlavy brnenie na konci prstov aaa vtedy si myslím tiež že su to moje posledné hodiny života neviete ako si s tým mám dat rady bojím sa zaspať :/ za každú odpoveď ďakujem 🙂)

paaaaj544
autor
26. apr 2021

@paaaaj544 ešte búšenie srdca

stanulienkat
26. apr 2021

Treba sa liecit. Aby sa ti nezhorsil stav.

bolarazjedna
26. apr 2021

Dýchanie do papierového sáčka. Plus užívaj magnézium kľudne aj 3x denne. Neurológ ti napíše aj iné lieky, ktoré môžu pomôcť napr aby si zaspala.

martinusik91
26. apr 2021

Musís sa s tým nauciť žiť a bojovať. Budú lepšie a horšie dni. Treba mať pevný režim. Pravidelný spánok, prechadzky po prirode nech si vyčistíš hlavu, na večer čajík na ukludnenie, každy den magnezium a Bčka. Z magnezia je podla mna top magnerot a Bčka milgama. Ak to nepomôže tak potom už len lieky... Ale je to o tom ako sa ty na to dívaš a a ako sa s tým vieš popasovať. Musiš prehodnotiť pohľad na veci a netrápiť sa pre zbytočnosti...

paaaaj544
autor
26. apr 2021

@bolarazjedna pijem magne b6 niekedy mi to zaberá 🙂)

lucia147852
26. apr 2021

@paaaaj544 to je malo. Magnezium musí byt čisté a silne, nspr Magnerot, takisto Millgamu treba, nie len obyčajne B. Často treba dopĺňať aj vapnik, zinok. Zmeniť životný štýl.

janulka182
26. apr 2021

@martinusik91
@lucia147852 baby prosim vas ako uzivate milgamu?

lucia147852
26. apr 2021

@janulka182 teraz mi stačí jedna milgama N denne ale zo začiatku podľa dávkovania. 3-4x denne

vikinka292
26. apr 2021

Som tetanička vyše roka bez záchvatu a bez ďalších komplikácií... Mala som aj tieto všetky stavy co popisujes...práve strach to všetko zhoršuje. Myslieť pozitívne je základ. Zamestnať sa niečim čo ťa bude baviť a v neposlednom rade dopĺňať kvalitné minerály.

martinusik91
26. apr 2021

@janulka182 ja si dávam rano a vecer 1 tabletku a tak isto aj magnerot rano a vecer.

hanelka1
26. apr 2021

@paaaaj544 tieto stavy som zažívala ako mladé dievča,,, sú to nervy,,, raz mi jedna sestrička povedala,,,neboj sa, keď nejde o život ide o h... Ide o celkové nastavenie človeka. Prestať sa stále sledovať, všetkého sa obávať- čo keby.... Každopádne ti treba predpísať magnézium od neurológa a nie magne z lekárne, to je slabé. Neurológ ti môže dať aj iné lieky, ktoré sú ale na predpis. Treba mu povedať ako zle sa cítiš. Ja som brala vtedy pred rokmi nejaké dvoje či troje lieky, hlavne na zmiernenie točenia hlavy lebo som chodila ako opilec. Postupne mi to úplne vymizlo. Objavilo sa mi to po rokoch, uplynulé leto po smrti otca a kamarátky. Ale s vyrovnaním sa so situáciou mi to prešlo. Mala som takú týždňovú krízu- búšenie srdca, točenie hlavy, ťažkosti s dýchaním, tras vnútorných orgánov, zvýšený tlak, strach zo smrti. Proste sú to nervy, nervy sú potvora. Neboj sa, nech to vyzerá akokoľvek zle pri zachvatoch, na tieto stavy, ani na tetaniu ako takú sa nezomiera. Držím palce, neboj, bude zase dobre. Určite sa objednaj k neurológovi. A možno by pomohlo zopár sedení u psychológa. Skús.

petka11111
26. apr 2021

Ja beriem od neurologičky magnosolv a podla potreby guajakuran

bennn
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
petra3289
26. mar 2024

@vikinka292 a ako ste stým bojovali? Mne to bolo zistené pár dní do zadu a neviem sa stým zmieriť denno denne mám mislienky nato a veľký strach