Tetánia a cestovanie

m22ab23
10. apr 2022

Dobrý deň! Už rok mám diagnostikovanú tetaniu a liečim sa na ňu. Liečba bolo pravdepodobne úspešná lebo už pól roka a niečo som nemala záchvat. Len problém je, že zajtra idem prvýkrát od tej doby na výlet do Londýna (18 hod cesty autobusom) a som z toho dosť vystresovaná.. začínam znova pociťovať príznaky. Tak sa chcem spýtať čo od toho očakávať a ako sa pripraviť. Ďakujem za akúkoľvek odpoved!

atomiclena
10. apr 2022

@m22ab23 keď nemas veľmi nízky tlak, daj si predpísať magnosolv, a najhoršie prípady aspoň nejaký slabý diazepam na ukludnenie najbližšie.

kkovacovak
10. apr 2022

@m22ab23 a prečo si z toho vystresovaná? Nebuď lebo dobre vieš že si to navodíš sama. Zober si zo sebou sáčok a keď budeš pociťovať že to na teba ide tak doňho dýchaj. Budeš tam a niekym? Priprav tú osobu na to čo s tebou je. Hlavne si nerob v hlave žiadne scenáre

m22ab23
autor
10. apr 2022

@kkovacovak idem tam so spolužiakmi a učiteľmi. Tak dúfam že bude všetko vporiadku. Ďakujem za odpoved 😊

luccija
10. apr 2022

@m22ab23 zober si ukludnovak, sáčok, magnézium.A nič Ti nebude...pekný výlet a ozvi sa potom🙂netreba na to myslieť, keď Ti bolo doteraz dobre..budeš mať veľa zážitkov hlavne pi, jedz...

irusa
10. apr 2022

Poznám to... Hlavne kľud, ten stav aj tak nedokážeš ovplyvniť a tým,že budeš na neho myslieť, tak ho skôr vyvolas... Presne viem o čom píšeš..je to strašne nepríjemné