Tetánia

veronika1681995
24. mar 2022

Ahojte chcela by som vedieť či máte niekto také skúsenosti...mam aj tetaniu ale neviem ci sa to môže týkať práve nej..
Večer mi ostalo dáko zle slabosť až trás dala som si magnosolv a ľahla som si...potom som vôbec nemohla zaspať oči mi vôbec nedrzali zavreté..bola už 1 hodina ráno a ja stále hore...potom keď som už začala driemat skoro už aj spat som sa prebrala na to ze ma pichá ako pri srdci alebo proste ma pichá pod ľavým prsnikom medzi rebrami..cítim to hlavne keď ležím nechápem...keď stojím chodím je to lepšie skôr ma to pichá keď si lahnem na ľavý stranu alebo keď sa tak zhlboka nadychnem vtedy ma pichá...a od tej noci to trvá stále aj dnes..mate stým skúsenosť????

ivett311
24. mar 2022

Podľa mna skôr chrbtica

veronika1681995
autor
24. mar 2022

@ivett311 prejde to? Ešte nikdy som to takto nemala ..aj keď ma začalo pichať behom chvíľky to prešlo ale teraz to trvá už od noci a stále...dá sa mi fungovať akože ale predsa mi to vadí a ja sa dosť bojím ze to môže byť srdce

ivett311
24. mar 2022

@veronika1681995 keď to pichá pri srdci bude to chrbtica. Daj si milgammu a jasne že prejde 😉

fairyprincess
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
veronika1681995
autor
24. mar 2022

@fairyprincess ano ved aj som už mala také pichanie ale vždy mi to prešlo za nie dlho...ale teraz to začalo v noci a stále to mam...aj akoby tlak bolesť ale aj pichanie pod lavym prsnikom alebo skôr tak do boku mi to ide

kohy
24. mar 2022

@veronika1681995 minulý týždeň som počúvala Podcast doktor má Filipa a tam hovorili o niečom takomto. Ale bola to už staršia časť sa mi zdá. Podcast robi lekár a zdravotný brat. Radili pokojne dychanie a celkovo sa upokojiť. Ja to mávam často a veľa krát si potvrdím, že je to od chrbtici keď sa skúšam opierať chrbtom v rôznych polohách. Väčšinou prídem na polohu pri sedení kedy ma nič nebolí ani nepicha. Kúsok sa posuniem a znovu mi nie je dobre 🤷🙂

drmelka
2. apr 2022

Tiez mam tetaniu....pred 5 rokmi sa mi spustila a nechapala som co sa deje...kedze lieky kdmietam jest,musela som sa naucit zvladat to....hlavne dychaj....To pichanie je nasledok spazmy....stiahnute svalstvo,urob si nejake pomale jogove cviky na chrbticu a sustred sa na dychanie....mne to pomaha....stres a chrbrica maju toho vela spolocneho....