Ahojte všetci, ktorí trpia tetaniou. Potrebujem radu, mám robený zub mikroskopom, (endo) mám tam dočasnú vložku, 28. Idem k zubárovi na plombu. Ale teraz k veci, pre pochopenie. Lebo Tetaniu mám potvrdenú, ale ešte zatiaľ neviem rozoznať tieto pocity. Tŕpne mi tvar v oblasti pravej strany kde je ten zub, zdá sa mi, že to vyžaruje aj odtiaľ potom to prejde aj do pravej ľavej strany, a hore ku lícam. Prosím vás nepustíte sa do mňa. Lebo fakt neviem či môžu byt takého príznaky tetania, mne bola zistená tetania, kvôli tomu, že som cítila jak keby po mne niečo liezlo po celom tele. Vyžaruje mi to taký tlak trpnutie až uši. Je to zvláštny a cudný pocit, kto nezažil nepochopí. Neviem či to je zub, alebo je to zub aj príznaky tej tetanie. Som zúfalá, beriem magnosolv a B vitamín. Už je to tretí deň. A neviem či zajtra navštíviť neurologickú, čo neviem ani či sa k nej dostanem keďže je súkromnícka a taktiež zubár. Za ten zub som dala nemalé peniaze, ale o to už ani nejde. Skôr ide o to, že človek to nevie rozlíšiť. Mal niekto podobný problem. Ďakujem krásne za všetky odpovede. A prosím všetkých, aj keď chápem že 100 ľudí 100 názorov, nepustíte sa do mňa. Ja prosím každého len o názor, a či mal niekto podobný problem. Ďakujem krásne. Pekný večer.
uvidite co bude zajtra. treba čas
@sueqien mne dala.neurolog. gujacurant a magnerot(ináč sa rozpusts v tele)
Ak ke velmi zle take stavy dlhsie ako opisujete dam si depress nech ukludli telo mi ;) mam tetaniu uz dlhsie ale vela robi aj hlava(myšlienky) verim tomu ze najhoršie obdobie mam za sebou
Zistit co vam spúšťa tetaniu mne stres a hlavne vyčerpanosť