Testovanie počas choroby

fajnova
29. okt 2020

Prepáčte, že zase otravujem s koronou. Viem, že vám to vadí a verte, že aj mne. Pomôžte mi objasniť prekernu situáciu. Mám pocit, že niečo na mňa lezie. Teraz situácia. V sobotu ráno sa zobudím s horúčkou, kašľom a bolesťou hrdla. Čo robiť? Mám sa ísť zodpovedne postaviť do radu medzi x ľudí a šíriť to ďalej? Za prvé nebudem vládať ani vstať z postele a za druhé mám vedome šíriť nejakú chrontu ďalej, aj keď viem, že som chorá?

lenka2710
29. okt 2020

@fajnova ja by som určite nešla a okrem toho, my sa s manželom musíme vystriedať kvôli deťom, takže ak on pôjde prvý a test ukáže že je pozitívny, ja už na testovanie nepôjdem, pre istotu co keby som to mala a budem to roznasat ďalej a aj tak budeme musieť byť v karanténe 🤷‍♀️
Keby som bola chorá, nejdem tiež

hettinka
29. okt 2020

@fajnova nesla by som. Zavolala by som takáto chorá lekárovi a isla na PN a pripadne on odošle na PCR testy. Zákaz vychádzania bez testu nie je problém, k lekárovi môžeš a inde by si chorá aj tak nesla, či nie? A ak to prejde, Dáš sa pripadne otestovať v 2. kole, alebo budeš mat výsledok PCR testu a nemusíš ist.

22abigail22
29. okt 2020

Mňa od nedele trápi kašeľ. A od včera sa mi upchalo nos a mám kašeľ. 😷 Rozhodla som sa, že na testovanie nepôjdem.

rachel36a
29. okt 2020

Mas priiznaky tak nechod na celoplosne a!eobjednaj sa PCR test. Nezodpovedne je netestovat sa a sirit dalej.

queen_mary
29. okt 2020

Ani, cinkni lekarovi a pojdes na test, ale na pcr. Budes ho mat zadarmo.

fajnova
autor
29. okt 2020

@hettinka a PN-ku by som mala normálne platenú?

hettinka
29. okt 2020

@fajnova vsak budeš chora a asi aj objednaná na testovanie.