Testovanie na Covid-19 mimo trvalého bydliska

mirkava
29. okt 2020

Ahojte baby asi to už bolo spomínané, ale pre istotu. Musim sa dať testovať na COVID v mieste trvaleho bydliska, slebo nemusím. Vďaka 😊

lenka0305
29. okt 2020

Nemusís, ale treba brat do uvahy, ze budú uprednostnovaní tí ludia obcania, ktorý majú trvalý pobyt na mieste kde sa chces dat ti otestovat

ivkazba
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ivkazba
29. okt 2020

@lenka0305 a túto informáciu máš odkiaľ? Uprednostnení budú seniori a tehotné, nikto iný. Ja napríklad žijem s partnerom a jeho dcérou v inom meste ako mám trvalé bydlisko, ešte aj priezviská máme iné (R a H), ale na testy pôjdeme spolu ako rodina, nebudem sa kvôli tomu presúvať do iného okresu a ani nepôjdeme každý v inú hodinu lebo máme iné priezvisko. Všetko sú to len odporúčania. Prednosť len seniori a tehotné.

veronikaszabova
29. okt 2020

@lenka0305 to kde si nabrala.

lenka0305
29. okt 2020

@ivkazba no a toto je presne to, že každý má iné informácie a nič nie je jednotné... vsak teda sa uvidí v sobotu a v nedelu... a dám Vám vedieť ako to bolo v skutočnosti možno sa mýlim, ja som počula túto verziu

ivkazba
29. okt 2020

@lenka0305 ja beriem informácie zo stránok ministerstiev a polície. Údaje z iných zdrojov sú pre mňa irelevantné.

ckatka
29. okt 2020

@lenka0305 ako môžu byť uorednostnovani s trvalým pobytom? To je blbosť. Keď raz stojíš v rade...nikto nepýta občiansky ci tam bývaš alebo nie. Jedine prednosť majú tehotné, ženy s kocikmi a seniori/hendikepovani, oni majú inštrukcie ze majú ísť dopredu osloviť vojaka a vezmú ich prednostne

lenka0305
29. okt 2020

@ivkazba nehádam sa... ja sa tiež idem dať testovať tým spôsobom, že pojdem tam kde má muž trvalý pobyt i keď tam nežijeme obaja ale je to ten istý okres a je to dedina a odber bude vonku tak kvôly tomu, u nás v meste je to katastrofa, málo odberných miest na mesto a všetky sú vnútri... ale ďakujem za objasnenie aspoň sa nemusim obávať, že ma odmietnu

zuzkalujza
29. okt 2020

@ivkazba my presne tak isto, priateľ tu nemá trvali pobyt (už 3 mesiace riešime, ale nekonečné vybavovačky a neochota) , ja som na H, dcéra na P, ale testovať sa ideme všetci spolu naraz. Jediné čo vlastne dodržíme je obvod, podľa toho kde teraz reálne bývame.
@mirkava

rusalinka
29. okt 2020

... každý má iné informácie... Stačí prestať čítať fejsbúky kadejaké a sledovať stránku ministerstva. A hotovo, všetci by mali rovnaké informácie.

mirkava
autor
29. okt 2020

Ano teraz čitam na stranke MV, ze sa nemusime vracat do miesta trvaleho bydliska. Myslim si, ze kazdy kto bude srat v rade a pride tam starsi clovek o palicke alebo evidentne clovek kt. nevydrzi dlho stat a tehotna zena v 9tom mesiaci tak ich pusti dopredu. Toľko ľudskosti predsa v sebe ešte máme...