Ahojte baby asi to už bolo spomínané, ale pre istotu. Musim sa dať testovať na COVID v mieste trvaleho bydliska, slebo nemusím. Vďaka 😊
@lenka0305 a túto informáciu máš odkiaľ? Uprednostnení budú seniori a tehotné, nikto iný. Ja napríklad žijem s partnerom a jeho dcérou v inom meste ako mám trvalé bydlisko, ešte aj priezviská máme iné (R a H), ale na testy pôjdeme spolu ako rodina, nebudem sa kvôli tomu presúvať do iného okresu a ani nepôjdeme každý v inú hodinu lebo máme iné priezvisko. Všetko sú to len odporúčania. Prednosť len seniori a tehotné.
@lenka0305 to kde si nabrala.
@lenka0305 ako môžu byť uorednostnovani s trvalým pobytom? To je blbosť. Keď raz stojíš v rade...nikto nepýta občiansky ci tam bývaš alebo nie. Jedine prednosť majú tehotné, ženy s kocikmi a seniori/hendikepovani, oni majú inštrukcie ze majú ísť dopredu osloviť vojaka a vezmú ich prednostne
@ivkazba nehádam sa... ja sa tiež idem dať testovať tým spôsobom, že pojdem tam kde má muž trvalý pobyt i keď tam nežijeme obaja ale je to ten istý okres a je to dedina a odber bude vonku tak kvôly tomu, u nás v meste je to katastrofa, málo odberných miest na mesto a všetky sú vnútri... ale ďakujem za objasnenie aspoň sa nemusim obávať, že ma odmietnu
... každý má iné informácie... Stačí prestať čítať fejsbúky kadejaké a sledovať stránku ministerstva. A hotovo, všetci by mali rovnaké informácie.
Ano teraz čitam na stranke MV, ze sa nemusime vracat do miesta trvaleho bydliska. Myslim si, ze kazdy kto bude srat v rade a pride tam starsi clovek o palicke alebo evidentne clovek kt. nevydrzi dlho stat a tehotna zena v 9tom mesiaci tak ich pusti dopredu. Toľko ľudskosti predsa v sebe ešte máme...
Nemusís, ale treba brat do uvahy, ze budú uprednostnovaní tí ludia obcania, ktorý majú trvalý pobyt na mieste kde sa chces dat ti otestovat