Robil si niekto test na protilátky, už po prekonaní (po mesiaci, dvoch....) Covidu?
Po dvoch mesiacoch od pozitivity mám takýto výsledok na teste na protilátky , čiarku ani neni vidieť....
Čiže žiadne nemám....
Aké máte skúsenosti? (Aj s intenzitou čiarky na teste?
Mnohí už po mesiaci majú máličko protilátok. Ale domáce testy sú o ničom. Ani jeden zatiaľ nie je certifikovaný pre domáce použitie. Treba si dat urobiť test v labaku. O 20€ možno viac, ale vieš presny stav, aké máš hodnoty.
@pribinak mierne prechladnutie, unava, strata čuchu chuti na cca 14 dni, bez teploty.
@smiesko20143 tak sa ti nemuselo vytvoriť veľa protilátok. Istotu budeš mat keď si das normálne zobrať krv
@smiesko20143 treba si normálne zaplatiť ako samoplatca test na protilátky z labáku - z krvi zo žily.....tie rýchlotesty z kvapky krvi z prsta sú veľmi nepresné a neodmeria ti ani akú máš hladinu protilátok....
Mojmu muzovi robili cca dva tyzdne po prekonani a mal iba tie kratkodobe. Ja som si robila dva testy od roznych firiem,oba mi vysli pozitivne na dlhodobe protilatky a teda ciarky boli silne ako tehu test 😀😀. Cize som prekonala ani neviem kedy.
ak mas lahsi priebeh tak sa ti vobec nemusia spravit protilatky alebo sa ti spravia len minimalne, upozornuju na to uz dlho. u kazdeho je to ale inak, jednoducho kazdy organizmus je iny
@smiesko20143 je uplne jedno ake boli priznaky, hladina protilatok sa tym neriadi. Treba absolvovat krvny test ( cca 50- 60 €) a je to presne. Hlavne protilatky sa vytvaraju na 2 urovniach. Co detailnejsie riesia pri odberoch v labakoch.
Aký si mala priebeh choroby? Bezpriznakovy?