Keď ma pošle obvodný lekár s výmenným lístkom na tento test aká je cena? Dobrovoľné je tuším 50€ ale keď som odporučená koľko sa platí?
@klarissa25 tie ktore su nedostupne verejnosti hej ? 🤨 vela stastia v hladani
@nina255 ako myslíš nedostupné verejnosti? Ja som normálne v lekárni v Námestove kúpila 8 ks a v pohode
@susedka211 a kedy ? boli v obehu nejake necertifikovane a tie potom postahovali z lekarni, proste testy na domace pouzitie by ani nemali byt k dispozicii nikde, len na profesionalne pouzitie
@susedka211 to tie testy z činy? Objednaj na ali a za 20€ máš 20ks zbytočných testov.
Autorka, pozri na stránke Alpha medical
z krvi nebude stačiť - treba výter z nosa (tak načo ideš vyhadzovať 50 alebo 20 alebo koľko eur?)
@zuzanka.zuzu pretože do nosa si šprtať nedám
Z krvi je to predsa vždy najistejšie
je ti to úplne zbytočné, má to hodnotu nula (možno pre vlastnú potrebu informatívnu, inak vôbec)
Vyvediem ta z omylu, covid sa vysetruje pomocou vyteru z nosohltana, na to su dostupne testy a odberovy material,z krvi vies najlepsie zistit len protilatky to znamena ci uz si virus mala/prekonala...
Pozri na unizdrav.sk, majú aj krvné.
Ja mám odtiaľ a sú certifikované, aj s popisom ako funguje.
neboj sa,dá sa to vydržať,zase to nieje také strašné.....ten ster z nosa
Po prvé z krvi je najmenej iste a keď bude stáť testovať akceptujú len z nosa
je to obyčajný ster ako pri stere na streptokoka, stafilokoka atd. ... trocha šteklí, ale nič strašné
@nina255 nas sused si tyzden dozadu robil test.. Isto nie su nedostupné
Stojí 28 v labáku. Od obvoďáka výmenný netreba, ale treba sa tam dopredu objednať.
Nedáj si sprtat nose,ani v krku...zavru nas na mesiac doma ,potom si môžeš sprtat s prepáčením Aj v zadku😁
Z krvi je velmi nepresny tak ako uz bolo povedane informuje len ci mas v sebe protilatky a aj to nie vzdy - viem o ludoch ktory covid presli a z krvi 0bodov a ak topogrebujes na cestovanie alebo pod tak akceptuju len pcr
@klarissa25 su dostupne len necertifikovane a oficialne neschvalene 🙂 preto ich nedostanes kupit ani v normalnej lekarni, len na nejakych pochybnych strankach na nete
Z krvi?? Taky si kupis aj v lekarni za 20e..