Ahojte, ako zistim ci sme po prekonani kovidu (prve
priznaky cca mesiac dozadu, momentalne bez priznakov. Iba syn 2-3x za den zakasle a rano ma sopel) este infekcni v domacom prostredi? Ukazu mi to testy z lekarne?
@hettinka no u nas zacal manzel 4.2. Potom 5.2.uz jasne priznaky, ja 5.2.som pokasliavala. 6.2.muz potvrdeny AG testom a vecer mal syn zvysenu teplotu a potom asi tyzden a pol sopel a 2x za den zakaslal. Bez teploty. Tu mal len jednu noc. A to bol cely jeho priebeh. A teraz dva dni dozadu zasa sem tam zakasle, resp.len si odkasle a rano sa dnes zobudil so soplom. Teda, vysmrkal sa a uz je ok. On spi celu noc odkopany a sopel rano u neho nie je nic nove. Ma ho po cely rok okrem leta. Len to obcasne odkaslanie ma jeduje. Ja uz mam taky strach. Ja som nemala uplne lahky priebeh a v “pohode” som len posledny tyzden. Iba dutiny mam upchate ale bez hlienu. Skor ako tehu nadcha 🤷♀️ Muz je uz uplne ok
Len ja uz mam z kazdeho zakaslania brutalnu paniku
A na protilatky k dr pojdeme urcite, len teda chcela som vediet, ci mozme byt pre okolie aj po mesiaci nebezpecni 🤷♀️
Test z lekárne ukáže protilátky, teda bude pravdepodobne pozitívny, ale neukáže ti aké máš a koľko. Podľa mna vyhodené peniaze, nie sú certifikované pre domáce použitie, takze vlastne majú oficiálne nulovú výpovednú hodnotu. Radšej si treba dat zobrať krv u lekára, niektori to robia aj zadarmo.
Infekčni by ste už nemali byt po takom dlhom čase. Syn to kedy chytil?