Termín z kúpeľov na kúpeľnú liečbu

degaulleswife
1. júl 2024

Ahojte, posielali sme mesiac dozadu žiadosť o kúpeľnú liečbu do Kováčovej a stále sa nám neozvali s termínom. Keď sme volali, tiež tak mesiac dozadu, hovorili že majú voľné aj na august. Neviete do kedy mám čakať alebo či radšej skúsiť zavolať? Radi by sme sa aj podľa toho zariadili, zopar výletov, návštev a nie len čakať.

melanta
1. júl 2024

@degaulleswife posielala si žiadosť do kúpeľov, alebo si posielala žiadosť o schválenie kúpeľnej liečby do zdravotnej poisťovne? Z poisťovne som mala žiadosť schválenú do týždňa (všeobecná) a následne som už rovno riešila a rezervovala izbu v kúpeľoch, tam žiadne schvaľovanie nebolo potrebné.

degaulleswife
autor
1. júl 2024

@melanta už do kúpeľov, povedali mi že mi pošlú pozvánku a ozvú sa s termínom ale do teraz nič. Prišla mi jedine správa že dostali moje papiere 🤷‍♀️ Aj mne je to divné

isis234
1. júl 2024

@degaulleswife ja som najskôr písala e-mail, do kúpeľov, kedy majú voľný termín, až potom som poslala žiadosť, po schválení zo zdravotnej poisťovni. O pár dní mi poslali schválený termín, s dátumom nástupu.
Skús im napísať e-mail, aj kedy si im volala, s kým si telefonovala. Napíš aj žiadaný termín, či majú ešte voľný. Držím palčeky
info@kupelekovacova.sk

degaulleswife
autor
1. júl 2024

@isis234 Ďakujem veľmi pekne, skúsim 😊

lukbe
1. júl 2024

@degaulleswife treba zavolať, resp. písať mail. V niektorých kupeloch si ľudia rezervuju termíny rok dopredu. Aj ja. Chodím už roky.

selya
1. júl 2024

@degaulleswife Ktorý kúpeľný dom? Detvan, či Marina? Bola som v Maríne, termín mi oznámili mesiac pred nástupom.

mogaa
1. júl 2024

@degaulleswife oni majú teraz už zarezervované pobyty na budúci mesiac....cez leto sa tam ťažko dostaneš, lebo tam prioritne berú študentov....

degaulleswife
autor
1. júl 2024

@selya Marína. Pani mi už odpísala, že máme termín ,,predbežne rezerovovaný na koniec augusta" ale nič viac k tomu 🙈

degaulleswife
autor
1. júl 2024

@mogaa dcéra je ešte študent, bude deviatačka. Nechce chýbať veľa zo školy preto sme to chceli na leto ale ak sa nebude dať inak tak škoda, len nech dajú normálne vedieť

lukbe
1. júl 2024

@degaulleswife tak to je fajn. O mesiac sa môžeš pre istotu znovu opytat. Mesiac pred nástupom by ti mali dat aj oficiálne vedieť. Ako som písala kúpele si ludia rezervuju aj rok dopredu. V lete chodia hlavne ucitelia.

samkolea
1. júl 2024

@degaulleswife leto je vzdy plne, to sa rezervuje velmi dopredu. Vtedy decka hlavne chodia. Ale podla mna je omnoho lepsie v septembri a dalej. Skola tam je, takze nic nezameska 🙂

isis234
1. júl 2024

@degaulleswife vďačne