Termín u psychologičky počas praxe

15. máj 2024

Od 20.5. Začínam praxovať a dnes som sa dozvedela keď som prišla zo školy že vtedy mám termín u psychologičky ráno. Na praxi riaditeľ pracoviska o tom vie povedal nech prídem hocikedy v utorok. Ide o to že budem si písať denník praxe a ten denník kontroluje riaditeľ a aj na maturite a v škole mi uvoľnila zástupkyňa iba jeden deň keď mi končí prax 31.5. Lebo vtedy mám termín u zubára a nedá sa to preložiť čiže povedala že nie je problém je to lekárske vyšetrenie... Tak teraz neviem či zrušiť termín psychologičky a ísť v pondelok na prax alebo až v utorok.

Ide o to že keď sa zástupkyňa ktorá má na starosti praxe dozvie, že som nebola v pondelok na praxi budem mať problém a nemusia ma pustiť k maturite... Termín u zubára nepočka lebo už sa nedá preložiť pretože nosím strojček a povoľuje sa mi. Ale myslím si že k psychologičke môžem ísť aj hneď začiatkom júna.
Mám individuálny študijný plán a obnovuje sa na budúci školský rok k maturite aby som mohla tzv. "ľahšie" zmaturovať.

autor
15. máj 2024

Otázka: čo by som mala teraz robiť? Neznášam keď na poslednú chvíľu všetko sa dozviem

lucka_ke
15. máj 2024

zavolaj a termín si prelož po maturite

autor
15. máj 2024

Ešte upresnim že triedna učiteľka mi povedala že ten termín psychologičky je určený až neskôr. Ale keď raz mám v papieroch o prax napísaný termín OD 20.5. tak to mám aj dodržať. Ja teraz s prepáčením ako sprostá nebudem znova chodiť za za zástupkyňou že sa zmenila situácia. A nechcem riskovať že nezmaturujem. Samozrejme lekára neriešim to je niečo iné lebo som už dopredu bola objednaná ešte pred mesiacom
@lucka_ke

autor
15. máj 2024

@lucka_ke maturujem budúci rok

januska12323
15. máj 2024

U tej psychologičky predsa nebudeš celý deň, dohodni sa, že prídeš na prax neskôr a hotovo.

autor
15. máj 2024

@januska12323 o 8:00 mám termín. A musím cestovať kvôli tomu.