Ahojte, ako dlho ste čakali na termín na PCR? Žiadosť mám od 26.11 a termín nikde.. Dovolať sa tam neviem ☹️.. Ďakujem
Ja som čakala niečo vyše 48hod. Pred 2 dňami
priatel cakal 2 dni a termin dostal o 3 dni
@viera1107 ja som volala NCZI infolinku. Keď stále nechodil termín. A zrazu potom po urggovani prišiel do 10 minút.
ja som sa registrovala v piatok, termin som mala v pondelok a vysledky prisli do 12 hodin.
Práve mi prišiel termín.. U nás testujú asi 1km odomna, ale mne pridelili mesto vzdialené 40km..dnes len pár hodín nemáme teploty, som zvedavá ako sa tam dopravím ak sa situácia zas zmení 🤷♀️
@viera1107 ja som registrovala vcera rano o 21hod dali termin na dnes....registrovala by som sa zas asi nedali ste zle cislo email??
@zuzkaa1991 ahoj, už mám termín ale 40km ďaleko a už mi zas začínajú horúčky.. Dovolať sa tam nedá o zmenu ☹️
@viera1107 ak si ockovana by nevadilo ale ak nie si očkovana tak by sa oplati ti ist na pcr aby si.mala.doklad o.prekonani
@viera1107 ja som cakala den, termin som dostala na 5 deň,no teda syn a vysledok az po piatich dňoch prišiel, a to nam už skončila karantena 😅vraj je toho strašne veľa.
@viera1107 och aj švagriná tak dostala ono to vyzerá tak že tam máte u vás plne termíny takže ďalší test bude možno znova ďaleko ...ak náhodou zrušiť ho vieš aj cez corona gov..vyskúšaj a zaregistrij sa znova ...švagriná mala tiež tak ďaleko test v inom okrese a.my zvyšok v našom meste ....
ja som sa dnes objednala rano a za par hod mi prisiel termin na zajtra ...
@viera1107 ahoj, ja som bola dnes na pcr teste v momke ktorú vlastní spoločnosť Phoenix Corporation s.r.o. len s výmenným lístkom od obvodného lekára keďže otcovi vyšiel pozitívny v nedeľu a automaticky mu poslali termín na pcr dnes tak sme boli všetci spolu a bez objednania nás s tým lístkom zobrali. Skús pogooglit. Ja som si tam popredu aj volala a povedali mi že všade okrem BA ma takto zoberú bez objednania s tým lístkom. Len treba pozrieť kde všade tie momkye majú.
Vyriešila som to cez obvodného, dal mi výmenný lístok a hneď ma aj otestovali v našom meste..
@viera1107 6dni