Termín operácie na poslednú chvíľu

25. aug 2024

Je podľa vás v poriadku, dostať termín na poslednu chvíľu- tri týždne, pred velkou operáciou v celkovej narkoze. Zubný zakrok. Dik

mamina7070
25. aug 2024

jasne preco nie a preco riesia zuby v celkovej anesteze? psychicky dovod?

gubcikova
25. aug 2024

Akosik nechápem. Za 3 týždne máš termín operácie?
Ja čakám na hospitalizáciu v bolestiach doma a termín v nemocnici dali 16.10. 🤷🏻‍♀️

pribinak
25. aug 2024

Však buď rada, ľudia čakajú v bolesti na termíny operácie aj celé týždne

S čím máš vlastne problém? Bojíš sa? Alwbo čo?

Vždy mizes odmietnuť, tvoje zdravie, tvoja vec. Ale potom musíš aj sama niesť pripadne následky

doriiis
25. aug 2024

Termín na žlčník som dostala o týždeň od objednania.Stitnu žľazu mesiac od odporúčania
Nie,aby si bola rada,že nemusíš cakat

kiki68
25. aug 2024

Je to bezne, 2-3 tyzdne su standard

jaskolka
25. aug 2024

Nerozumiem, tebe dali skory termín a ty si nespokojná? Chceš neskorší?
Však povedz ze chceš termín o pol roka, to bude lepšie? Ci o com vlastne je reč?

stanulienkat
25. aug 2024

Termín na poslednú chvíľu sú tri dni, nie 3 týždne.

pribinak
25. aug 2024

@jaskolka kolega platnickar čakal na termin 4.5 mesiaca
Totálne uboleny ….na prstoch počítal dni od bolesti, že koľko ešte

nikaeli
25. aug 2024

Manžel čakal so zlomenou kľúčnou kosťou dva týždne. Nevedel si nájsť pozíciu pri sedení, ležaní, najlepšie mu bolo, keď stál. Ruka mu hýrila farbami, tŕpli prsty, ráno sa budil s opuchnutým zápästím. Kázali mu prísť vo štvrtok, aby ho následne poslali domov, že majú plno a prázdninový režim, nech príde v pondelok (!). Nakoniec skončil s titanovou dlahou a šrúbami. Už je to 6 týždňov a stále s ňou pohybuje ako robot, aj keď sa ju snaží rozhýbať.

januska12323
25. aug 2024

3 týždne sú na poslednú chvíľu? Asi máme odlišné vnímanie času.

simsalabim
25. aug 2024

Ja cakam polroka na operaciu 🙈 Ved bud rada, ze len 3 tyzdne.

3petka
25. aug 2024

Neviem ale to nie je na poslednú chvíľu. Na poslednú chvíľu je keď ti povedia hneď zajtra.
Je to úplne ok, môj muž prišiel so zranením s ktorým ležal v inéj nemocnici týždeň a Dr mu hneď povedal že na druhý deň majú voľno, tak sup operujeme.

autor
25. aug 2024

Ale v súkromnej zubnej klinike.
Už to riešim dlhšie, bola som už aj na dve konzultácie a este stále nemám termín.

autor
25. aug 2024

Ale povedali že určite bude zákrok v septembri. No musí sa to stihnúť do 24 teho lebo vtedy mám menštruáciu a menstr. nemôže byť počas narkózy.

viestta
25. aug 2024

Vsak bud rada a zacni vybavovat predoperacne vysetrenia

mk1111111111
25. aug 2024

Tak mas? Ci nemas?

minenkak
25. aug 2024

Nerozumiem,ja by som bola rada, keby som hneď na druhý deň mala,raz sa im dokonca uvoľnil termín a šla som tri týždne skôr,za dva dni som mala všetko vybavené .Tiež súkromná zubná klinika

autor
25. aug 2024

Nie, ja to myslím tak že už dlho čakám a ešte mi nedali termin. Len mi povedali, že to bude v septembri. Preto sa pýtam či je to v súkromných klinikach bezne?

mamina7070
25. aug 2024

ano lebo cakas na anesteziologa to sa kludne moze aj na par mesiacov natiahnut