Je podľa vás v poriadku, dostať termín na poslednu chvíľu- tri týždne, pred velkou operáciou v celkovej narkoze. Zubný zakrok. Dik
Akosik nechápem. Za 3 týždne máš termín operácie?
Ja čakám na hospitalizáciu v bolestiach doma a termín v nemocnici dali 16.10. 🤷🏻♀️
Však buď rada, ľudia čakajú v bolesti na termíny operácie aj celé týždne
S čím máš vlastne problém? Bojíš sa? Alwbo čo?
Vždy mizes odmietnuť, tvoje zdravie, tvoja vec. Ale potom musíš aj sama niesť pripadne následky
Termín na žlčník som dostala o týždeň od objednania.Stitnu žľazu mesiac od odporúčania
Nie,aby si bola rada,že nemusíš cakat
Je to bezne, 2-3 tyzdne su standard
Nerozumiem, tebe dali skory termín a ty si nespokojná? Chceš neskorší?
Však povedz ze chceš termín o pol roka, to bude lepšie? Ci o com vlastne je reč?
Termín na poslednú chvíľu sú tri dni, nie 3 týždne.
Manžel čakal so zlomenou kľúčnou kosťou dva týždne. Nevedel si nájsť pozíciu pri sedení, ležaní, najlepšie mu bolo, keď stál. Ruka mu hýrila farbami, tŕpli prsty, ráno sa budil s opuchnutým zápästím. Kázali mu prísť vo štvrtok, aby ho následne poslali domov, že majú plno a prázdninový režim, nech príde v pondelok (!). Nakoniec skončil s titanovou dlahou a šrúbami. Už je to 6 týždňov a stále s ňou pohybuje ako robot, aj keď sa ju snaží rozhýbať.
3 týždne sú na poslednú chvíľu? Asi máme odlišné vnímanie času.
Ja cakam polroka na operaciu 🙈 Ved bud rada, ze len 3 tyzdne.
Neviem ale to nie je na poslednú chvíľu. Na poslednú chvíľu je keď ti povedia hneď zajtra.
Je to úplne ok, môj muž prišiel so zranením s ktorým ležal v inéj nemocnici týždeň a Dr mu hneď povedal že na druhý deň majú voľno, tak sup operujeme.
Ale v súkromnej zubnej klinike.
Už to riešim dlhšie, bola som už aj na dve konzultácie a este stále nemám termín.
Ale povedali že určite bude zákrok v septembri. No musí sa to stihnúť do 24 teho lebo vtedy mám menštruáciu a menstr. nemôže byť počas narkózy.
Vsak bud rada a zacni vybavovat predoperacne vysetrenia
Tak mas? Ci nemas?
Nerozumiem,ja by som bola rada, keby som hneď na druhý deň mala,raz sa im dokonca uvoľnil termín a šla som tri týždne skôr,za dva dni som mala všetko vybavené .Tiež súkromná zubná klinika
Nie, ja to myslím tak že už dlho čakám a ešte mi nedali termin. Len mi povedali, že to bude v septembri. Preto sa pýtam či je to v súkromných klinikach bezne?
ano lebo cakas na anesteziologa to sa kludne moze aj na par mesiacov natiahnut
jasne preco nie a preco riesia zuby v celkovej anesteze? psychicky dovod?