Dnes mi prišlo schvalenie z poisťovne na liečebny pobyt do Lučok, som po operácii. Chcela by som sa opytať, termin nastupu na liečenie Vam určia kupele, alebo je potrebne tam zavolať a dohodnuť sa na termine? Ako to tam chodi pri prijme? Budem Vam vďačna za rady, ešte nikdy som nebola na žiadnom liečeni.
@bolarazjedna Ďakujem za odpoveď.Ešte sa chcem opytať, čo si tam treba so sebou zobrať, oblečenie, lieky, manžel sa smeje, že zoberiem celu skriňu.
ja som brala so sebou pohodlne oblecenie aj pekne saty - boli tam pred koronou tanecne vecierky kazdy vecer ziva hudba, tak aby som mala aj nieco pekne na oblecenie. Nebola som jedina, ale zvacsa postacuje pohodlne oblecenie. Zober si plavky - a idealne dvoje, jedny starsie do lieciveho bazena - tam voda je tmavej farby a tie plavky z toho zozltnu, neda sa to potom vyprat z toho - takze tam ber take, po ktorych ti nebude ľuto, a je tam aj normalny bazen, takze ber aj druhe plavky. Obuv na cvicenie v telocvicni.
Urcite si zober svoje lieky ktore uzivas, mozno knizky na citanie /inac je tam kniznica/.
@bolarazjedna Takže sa mam pripraviť aj na gynekologicke vyšetrenie?
No radšej áno, pokiaľ tam ideš z gynekologickej indikácie. Ináč, neviem, načo to bolo dobré, ale tak asi to bolo treba.
@bolarazjedna Som po celkovej hysterektomii, tak mam obavy z vyšetreni, predca je to ešte celkom čerstve, necele 7 tyždne.
Ja som bola v Lucka h tiež, pred 4,5 rokmi. Termin určia oni, príde ti to poštou, aj to co máš so sebou doniesť. Ak ti nevyhovuje termín, môžem im zavolať a dohodnúť sa na inom, ale musí byť v lehote podľa tvojej diagnózy, napr. na moju diagnózu som musela absolvovať kúpele do 6 mesiacov od operácie.
Je tam úplne krásne a super, pre mňa jedna z najkrajších 3 týždňov života.
Pri príjme máš vstupné lekárske vyšetrenie - mňa vyšetrovali aj gynekologických, čo som vôbec necakala, určia ti procedúry na týždeň, dostaneš taky rozvrh, ubytuje sa, ja som mala procedúru už v deň nástupu poobede. Kľudne sa pýtaj, ak máš ešte otázky.