Ahojte. Nevládzem, som zxtoho ranená a unavená. V bežnom živote som velmi šťastná, milovaná, mam krasne deti , uzasneho muža, vlaatne nic mi nechyba. Strach je tiez normálne mať tak ako o seba aj o svoje deti, ci muža.
Nepozeram v tv hovadiny, nez je Mama na prenajom, Farma a podobne.
Mojim najväčším problemom su zle sny, je ok, keď sa raz za cas niečo zasnivá špatné, ale každý deň? Ja uz nevladzem sa budit spotena, uplakana, pred vcerom sa mi snivalo, že ma opuatil muž, včera sa mi snívalo, ze mi uniesol niekto deti a dnes? Ze som mala znetvorenu tvar ...
Bože moj, kde aa tieto sny beru v hlave, ja som uz zufala, existuje nejaka terapia, psycholog, psychiater ? Ja už nevladzem.
@barka1 praveze nic uz vecer nejem
Chod k psychologovi, uplne v pohode. Toto sa bezne riesi
Psycholog sa zaobera aj snami,ale mozno to nie je parketa kazdeho,nevadi.kazdopadne,on sny nevyklada ,vzdy klient sam hlada vyznam svojich snov v ramci terapie/poradenstva...tak mozno aj ty zatial pouvazuj co zasadne sa v tvojom zivote stalo od kedy sa ti snivaju tie nocne mory.alebo sa nieco zmenilo v prezivani a v noci si to tvoja psychika riesi lebo cez den "nie je cas". Kazy sen ktory je velmi emocne nabity alebo sa opakuje casto,nam chce nieco povedat .ja ako psychologicka v tych tvojich snoch vidim taku spolocnu crtu,ale nie sme v terapii,aby som sa ta na to pytala alebo to riesila v diskusii🙂
mozno preto ze si v zivote v pohode mas deti muza milovana si, v podvedomi cakas, ze sa snae nieco zle. a to podvedomie sa ti premieta do snov.
chapem, ked clovek prezije nejaku traumu ci mu umrie dakto, ale ty nemas dovod sa stresovat. podla toho co pises.
zazila si nieco stresujuce poslednu dobu?
Veď sú to len sny...asi sa máš v živote fakt dobre, keď ta takto rozložia sny...skus lahšiu večeru, nič mastné a tazke.