Teploty a problémy 2-3 mesiace po očkovaní

teleskop
20. máj 2021

je tu niekto osobne kto 2-3 mesiace po ockovani mal teploty, stavy ako pri chripke, slabost, bez energie, bolesti, mam za sebou xy vysetreni, odberov krvi, lekari su zufali a nejaki antivaxery v mojom okoli mi tvrdili, ze ich znami maju tento stav dlhodobo po ockovani. Volala som na SUKL, samozrejme o nicom takom nevedia. Mate niekto problemy pod DLHSEJ DOBE po ockovani? Po mesiacoch?

daridari11
20. máj 2021

@teleskop Bolo by dobré napísať, po akej vakcíne......aký vek, pohlavie atď

teleskop
autor
20. máj 2021

@daridari11 vakcina moderna, zvysok je jedno, nehladam tu zdravotnu radu, na tu chodim k lekarovi, hladam odpoved ci ini ludia maju ten isty problem s vakciny

mondolina
20. máj 2021

nie nemám

daridari11
20. máj 2021

@teleskop Tebou opisovaný problém mali z môjho okolia ľudia po očkovaní proti chrípke. Čo sa moderny týka, akurát viem o prípade od kamarátky, kedy človek vo februári zaočkovaný v apríli ochorel na kovid a mal ho cca 10 dní aj s teplotami. Ale však žiadna z vakcín nesľubuje 100% účinnosť.

petamich
20. máj 2021

mame v rodine viacerych seniorov, ktori su dlhsie po podani vakciny (2M cca.) a ziadne priznaky nemaju, takze u nas v rodine nikto

evka64
20. máj 2021

@teleskop moja byvala kolegina po ockovani modernou sa stazovala na bolesti klbov, depresiu...ale neviem ako dlho bola po ockovani...ona ma uz skoro 60...nemusi to byt vobec vakcinou...

tina4931
20. máj 2021

@teleskop moja známa tiež dlhodobo bolesti klbov po vakcíne.

3009
20. máj 2021

@teleskop ja 60+ očkovaná Pfizerom som mala silné príznaky tak 2 týždne - slabosť, potenie, úzkosti, potom to prešlo. Konzultovala som aj s lekárkou a povedala, že je to z očkovania. Ja beriem aj iné lieky na tlak, črevá a pod.

teleskop
autor
21. máj 2021

samozrejme dakujem vsetkym za odpovede, hadam keby niekto nieco mal tak sem napise...budem zatial patrat po inych dovodoch

emptymoni
22. aug 2021

@teleskop ahoj ja mam mesiac po očkovaní, tiež Som pochodila všetky vyšetrenia, stále sa necítim ok po tej vakcíne a to som bola na Johnsona, boli aj moje kamaráti a kopec ludi na tejto vakcíne čo poznám a nikomu nič nieje tak ja neviem či to mam z vakcíny alebo z čoho vlastne ale každý deň nieco iné proste a vsade super vysledky ...

zuzubb007
22. aug 2021

možno si to trošku aj človek v hlavičke námyšľa, keď všetko ostatné je ok

emptymoni
22. aug 2021

@zuzubb007 no to mi povedalo viac ludi ale je tazke rozkázať hlave nech si nenamysla

emptymoni
22. aug 2021

@zuzubb007 doktori mi aj vravia že to nemam z vakcíny kedze prešiel už mesiac a vraj telo uz ma protilátky a vakcina z tela zmizla no neviem čo si o tom myslis kolko pôsobia tie latky v tele ?

zuzubb007
22. aug 2021

to neviem koľko pôsobia v tele nemám medícinske vzdelanie, ale skús sa venovať nejakému koníčku, cvičiť, prípadne s kamošmi vonku a uvidíš, že na to nebudeš myslieť, a zistíš, že vlastne si úplne v pohode

emptymoni
22. aug 2021

@zuzubb007 ďakujem za radu☝️🙈😃 bola som si akurat zabehať len sa bojím čo večer keď pôjdem spat vtedy to je najhoršie myseľ mi ide na 200% a vždy len negativity

henka123123
22. aug 2021

@teleskop ja som nedostala vobec menstruaciu..utorok idem na vyvolavacku inak mi nic neni

emptymoni
22. aug 2021

@henka123123 tak to ti zavidim že mas “len” takéto problemy

teleskop
autor
23. aug 2021

vratila som sa od imunologa vakcina mi rozhasila imunitny system, na ktory teraz budem brat lieky

sestricka52
4. mar 2022

Ahojte som 2 mesiace po 2 davke Pfizer. Vyskocila mi teplota, ktoru mam uz 8 den a neklesa. Nic ine nemam. Nic ma neboli, krv bola ok. Som sice jak napita, ale do prace chodit musim. Uvidim co prinesu dalsie vysledky, na ktote cakam a potom budeme riesit situaciu dalej. Som nestastna, zufala, ze co mi je