je tu niekto osobne kto 2-3 mesiace po ockovani mal teploty, stavy ako pri chripke, slabost, bez energie, bolesti, mam za sebou xy vysetreni, odberov krvi, lekari su zufali a nejaki antivaxery v mojom okoli mi tvrdili, ze ich znami maju tento stav dlhodobo po ockovani. Volala som na SUKL, samozrejme o nicom takom nevedia. Mate niekto problemy pod DLHSEJ DOBE po ockovani? Po mesiacoch?
@daridari11 vakcina moderna, zvysok je jedno, nehladam tu zdravotnu radu, na tu chodim k lekarovi, hladam odpoved ci ini ludia maju ten isty problem s vakciny
nie nemám
@teleskop Tebou opisovaný problém mali z môjho okolia ľudia po očkovaní proti chrípke. Čo sa moderny týka, akurát viem o prípade od kamarátky, kedy človek vo februári zaočkovaný v apríli ochorel na kovid a mal ho cca 10 dní aj s teplotami. Ale však žiadna z vakcín nesľubuje 100% účinnosť.
mame v rodine viacerych seniorov, ktori su dlhsie po podani vakciny (2M cca.) a ziadne priznaky nemaju, takze u nas v rodine nikto
samozrejme dakujem vsetkym za odpovede, hadam keby niekto nieco mal tak sem napise...budem zatial patrat po inych dovodoch
@teleskop ahoj ja mam mesiac po očkovaní, tiež Som pochodila všetky vyšetrenia, stále sa necítim ok po tej vakcíne a to som bola na Johnsona, boli aj moje kamaráti a kopec ludi na tejto vakcíne čo poznám a nikomu nič nieje tak ja neviem či to mam z vakcíny alebo z čoho vlastne ale každý deň nieco iné proste a vsade super vysledky ...
možno si to trošku aj človek v hlavičke námyšľa, keď všetko ostatné je ok
to neviem koľko pôsobia v tele nemám medícinske vzdelanie, ale skús sa venovať nejakému koníčku, cvičiť, prípadne s kamošmi vonku a uvidíš, že na to nebudeš myslieť, a zistíš, že vlastne si úplne v pohode
@teleskop ja som nedostala vobec menstruaciu..utorok idem na vyvolavacku inak mi nic neni
@henka123123 tak to ti zavidim že mas “len” takéto problemy
vratila som sa od imunologa vakcina mi rozhasila imunitny system, na ktory teraz budem brat lieky
Ahojte som 2 mesiace po 2 davke Pfizer. Vyskocila mi teplota, ktoru mam uz 8 den a neklesa. Nic ine nemam. Nic ma neboli, krv bola ok. Som sice jak napita, ale do prace chodit musim. Uvidim co prinesu dalsie vysledky, na ktote cakam a potom budeme riesit situaciu dalej. Som nestastna, zufala, ze co mi je
@teleskop Bolo by dobré napísať, po akej vakcíne......aký vek, pohlavie atď