Ahojte! Minulý pondelok som bola na tretej vakcíne proti covidu. Mala som 3 dni bežné vedľajšie účinky, ako malátnosť, bolesť ruky a zvýšená teplota, aj keď miernejšie ako po prvých dvoch vakcinach. Od tohto pondelka však mám znova zvýšenú teplotu, do 37,5. Myslela som, že je to normálne, že organizmus je oslabený, ale už sa mi ti zdá dlho. Nepodarilo sa mi dovolať svojmu lekárovi, zajtra to skúsim znovu. Zaujímalo by ma, či ste niekto po očkovaní mali tiež takto dlho teplotu. Už z toho začínam byť dosť vyčerpaná.
@elizabet173 áno, teda tak pocitovo myslím. Po troch dňoch som sa cítila fajn, tak som si už nemerala. Až potom po 4 dňoch zasa bolesť kĺbov a zimnica, tak som si odmerala a mala som 37,5. Ja nie som typ, čo sa veľmi sleduje, takže som teoreticky mohla mať aj ostatné dni zvýšenú teplotu, ale nemyslím si. Cítila som sa v pohode, ešte ani túre sme boli v sobotu 😄
@sona96 Tá túra, pár dní po očkovaní, nebol dobrý nápad😨. Telo má po akejkoľvek vakcíne oddychovať, má mať kľudový režim, žiadna záťaž. Kľudne Ti mohlo to fyzické zaťaženie spôsobiť zvýšenie teploty. Nasaď vyššie dávky C-ka, D-čko, zinok, pitný režim atď., všetko, čo je odporúčané pri Covid-e a veľa spi a oddychuj.
@sovica to sme boli s tehotnou sestrou a 2,5 ročným synom 😄 okolo domácnosti viacej cez deň nabeham
@adri266 @elizabet173 @mariali31 poslala som muža po obede po test z lekárne. Snáď sa mi do večera vráti 😂😂. Bože dúfam, že len panikarim a bude negatívny.
@sona96 s tým duchom si ma rozosmiala, môže to byť bežná viróza, teraz je toho plno
@sona96 mama nemala po tretej absolútne nic a po prvých dvoch ju bolela ruka. To je tak prudko individuálne co komu je.
@sona96 a medzitým si bola bez teploty? Je to zvláštne, na tretej dávke bolo zatiaľ len zopár členov rodiny a pár priateľov, okrem bolesti v mieste vpichu sa na nič nesťažovali. Skús toho lekára zajtra znovu