Teploty do 37,5, bolesť hlavy, svalov, ráno pociťujem bolesť hrdla, cez deň len taky neprijemny pocit, a uochatý nos.
Doktor mi kázal spraviť Ag test. Som negatívna. Tie teploty mám už pár týždňov.
Je to len obyčajná nie úplne vypuknuta chrípka? Alebo niečo iné? Viem, že tu mi nedáte diagnózu, ale možno ste to mala niektorá podobne.
Ďakujem
presne take iste som mala priznaky a som pozitivna
My celá rodina negatívne atg, pcr všetci pozitivne
tak zacina omikron treba pcr spravit
Robila som si len doma AG test, myslite ze mam radšej skočiť si dat spraviť ešte jeden normálne? Ci hneď skúsiť PCR. Nechce sa mi zaň zase platiť zbytocne
Mám už 3.tiu dávku v sebe.
@martinka13 aj my AG negatívne PCR pozitívne
Nemusíš zan platiť. Veď sa objednaj cez korona gov a zaskrtaj tam priznaky
@gabriellka jaj, vtedy sa neplatí?
Keď sa objednáš cez korina.gov. neplatíš. Aj my sme všetci očkovaní.
A koľko dní prosím trvá, kým objednajú?
Nás zaciatkom týždňa objednali na druhý deň. PD. Teraz je to 2-3 dni. Ale bude zrejme rozdiel v mestách.
Ja mám presne to isté. Dcéra je pozitívna po Pcr teste, ja som bola na atg a negatívna, ale zajtra idem na Pcr a 100% budem pozitívna. Atg sú nespoľahlivé pri Omikrone. Takisto som 3x očkovaná.
@nice202 q ako dlho sa prosím ťa takto cítiš?
@nice202 a daj mi prosím zajtra vedieť. Koľko má dcéra rokov? Aké má príznaky? Myslíš, ze ak kojím a som náhodou pozitívna, môže mať dieťa horší priebeh?
Ak by si bola pozitivna urcite treba dalej kojit - dietatko ma z mliecka protilatky.
Od rána od 4.00. zobudila som sa na to, že ma dusí a mám teplotu. Celý deň má bolí hlava a kašlem. Hnusný suchý dráždivý kašeľ mám. Už včera večer má začalo bolieť hrdlo. Dcéra má 7 a bolela ju veľmi hlava a teplota. Sem tam zakaslala. Trvalo jej to dva dni cca. Už jej nie je nič, ale preniesla to na mňa. S kojenim ti neporadim.
Z mojej skúsenosti pri kojeni bol malý na tom lepšie omnoho než ja. Len kašeľ, nič hrozné a potom tiež len mierne zvýšená teplota asi deň, dva. A lietal po byte bez problémov. A to ma vraj slabú imunitu. Práveže pri kojeni by mali deti dostávať protilatky od matky cez mlieko.
Prihlásila som sa na PCR. Idem v pondelok. Otázka znie, píšu tam ze mam byt v karanténe, a môj muž môže normálne chodiť do práce?
Áno môže
@janai1 ďakujem
My sme tiež tak boli, dcéra bola v karanténe kvôli pozitívnej spoluziacke, ale pcr mame negatívny, otec leží so zápalom pľúc na internom a je ich tam dosť bez covidu 🙂 takze ostatne choroby ešte nevymreli, zabral nam pekne solmucol 🙂
@nadazdi tak ja sa stále snažím byť nastavená, že to nie je covid. Ale doktor ma nechce vyšetriť, kým nemám negatívny kovid test
A aj si dávaš nejaké lieky? Či čakáš až na doktora.. lebo už by ti to mohlo začať zaberať 🙂
@nadazdi tak kojím. Zatiaľ si dávam len paralen, keď ma hlava bolí, q vitamíny, ale tie si dávam dlhodobo.
aj ja mam 3davky a mam covid, ale vdaka bohu za lahky priebeh
Toto isté mal priateľ ale on mal pozitívny PCR