Ahojte, už cca týžden po chorobe mávam zrýchlené tepy okolo 100, najviac 120.
Bola som u kardiológa, o mesiac mám ísť na holter. Z čoho to môže byť? Mám len 27 r.
Mali ste podobné ?dakujem
@zdenka11081983 stitnu zlazu mam ok, skor to pripisujem prekonanej chorobe ale bojim sa aby to nebolo nieco zle 😞
Moja mamina to máva. Uz dva roky. Prešla všetky vyšetrenia. Aj holter. Nič sa nezistilo..tlmi to egilokom a magnezkom.
@zdenka11081983 tiez mi odporucili na zaciatok magnezko, dakujem
Aj ja som to mala kvôli hyperfunkcii štítnej zlazy
Po chorobe to byva,aj ja to mavam. Organizmu chvilu trva,kym znizi obratky. Ovsem,ak si chorobu vylezala. Ak si ju prechodila,moze tam byt aj zapal myokardu.
@iwesska ano spomenula nejake zmeny na srdci a 10 dni mam byt pn a lezat, snad to nebude ten zapal :(
Pred viac ako rokom som bola na internom kvôli vyššiemu tepu....Mala som všetky vyšetrenia v poriadku....môže to spôsobovať stres ...zvyknú mat po covide zvýšený tep ....
@hivanik ano aj mne to povedali ze po vakcine alebon covide, ale ten som mala presne pred rokom
@anonymgirl dakujem, lebo uz som sa tak vystresovala :(
Môže to byť stres..aj ja to mávam 😔mám 29 ale už pred cca 8 rokmi som to riešila .Mala som oba razy holter a všetko ok.Odbery tiež ok😔ale u mňa je to zrejme psychické.. nemám to stále ale mávam..Sú lepšie a horšie obdobia.Ja som človek, ktorý si všetko pripúšťa,a všetko veľmi prežíva
@radacak ja to iste, ale tentokrat som mala take tazkosti prvykrat a tym ze to bolo po chorobe, najprv som myslela ze pojde o zapal pluc, bolesti na hrudniku, busenie srdca, kasel, k tomu tie vysoke tepy :/
@beata_k no to mi napisali do zaveru, takze behat a cvicit mozes ano ? Nie je to nebezpecne ?
...ja som to riešila ešte pred pandemiou a covid som zatiaľ nemala ....
Najlepšie je sa nemerat, lebo sa vystresujes.byva to zo stresu a najlepší je šport a magnézium.
Ja mam vyse 20r.sinusovu tachykardiu. Nebezpecne to nie je. Ale nemam zmeny na srdci☝️Ani ked som mala pulz 180,ani nikdy po chorobe. Ale mam mierne vychylenu chlopnu a bola som upozornena,ze kazdu virozu musim vylezat,lebo mi zapal prejde na srdce. Tym sa riadim. Ak ti po chorobe nasli na ekg zmeny,tak to nebude zo stresu a pocuvaj lekara,lebo tam ten zacinajuci zapal byt moze. Mavaju ho aj ludia po Covid ockovani. Z toho sa da vyliecit bez nasledkov,ak je zachyteny v zaciatku,tak ako u teba. Len pokojovy rezim musis dodrziavat.
Vakcina? Ludia sa stazuju Po vakcine ma zvyseny yep
@ummimaryam pred mesiaxom druha davka
Mala som aj ja. Bola to hyperfunkcia stitnej zlazy.