Telo po pôrode

7. jún 2022

Baby pridávam anonymne ale musím sa vyzalovat mam druhé dieťa narodené teraz nedávno ale neviem som zo svojho tela celá znechutena..... Viem ze som v nosila zdravé babo a teším sa z nej ale sama zo seba som na nervy ako vyzerám vždy som bola pekná chudá aj po prvom pôrode kde som pribrala rovnako kíl ako teraz som bola po pôrode hneď na svojej váhe dokonca ešte menej po tomto druhom tehu je to otrasne mam stále plus 10 kíl naviac je mi zo seba zle, muž na mňa podľa mňa tiež nemá vôbec chuť však kto by aj mal keď vyzerá človek tak ako vyzerá nie nemám ani cez 75 kíl ale proste sa cítim strašne zle neviem ako sa mam z toho dostať už preto aj plačem..... Stravu mam zmenenou nejem pečivo sladké len horkú coko cvičím chodím na prechádzky....

diamond007
7. jún 2022

Plač nepomôže. Začni každý deň robiť 10drepov a 5klikov. Sprav z toho rutinu. Až potom začni mať nejaké vyššie ciele

autor
7. jún 2022

Práveže cvičím každý deň poctivo..

lucia147852
7. jún 2022

Telo sa po pôrode dáva do kopy rok. Riešiš malichernosti. Všetko chce svoj čas. Zdravie je prvorade

petricka22
7. jún 2022

Hormony, nedostatok spanku, vek, stres a hlavne to zufalstvo… myslim, ze to viac prezivas ty, ako tvoj muz, alebo tvoje okolie. Niektore zeny napr.pri dojceni chudnu a ine priberaju… neviem, ako dlho mas od porodu, ale ak je to pol roka-rok, tak by som ziadne velke vysledky necakala. Jasne, ze su zeny, ktore su hned fit a stihle, inym to trva dlhsie a mozu sa aj na hlavu postavit.
A s tym muzom… nevidim do toho, ale moze byt nervozny z teba, z tvojej nespokojnosti zo samej seba. Prenasas to na neho a potom nema na teba chut/naladu (moj nazor)

prhlavka
7. jún 2022

Ja som zo seba znechutena tiez, vzdy som velmi lahko nabrala a vzdy sa mi to vyhodi v prvom.tade na bruchu a niekomi to bude divne, na rukach. Zacala som behavat a cvicit a ano,musim si davat pozor co zjem, obmedzujem sacharidy,ako chleb ,ryza,zemiaky...nakladam si kopcek ryze k obefu, jeden kusok knedle,jeden stredne velky zemiak , rano kusok razneho chleba so zeleninou,desiata a olovrant biely jogurt,alebo ovocie a vecere,bud prazenica so zeleninou,alebo salat s niecim. Na mne budu vidno vysledky za rok...tak to bolo aj po prvom, ja mam za sebou dve sekcie a brucho dostalo zabrat z neho som zhnusena najviac a zial na bruchu treba makat najviac. Tiez mam momentalne sebavedomie na bode mrazu. V nicom sa necitim dobre,lebo som.vo svojich sysrych handrach narvata...ale som.odhodlana do nich schudnut a nic vacsie jednoducho kupovat nemienim. Ako dlho si uz upravila stravu a cvicis?

llull
7. jún 2022

Odsleduj si ci dokazes schudnúť pri nizkom kalorickom prijme, ak ti to nespaluje, chod si dat vysetrit stitnu zlazu. Nie je to ziadna sranda ani hlupost, mne ju po porode odpalilo a mala som to iste. Nasadila mi lieky a za mesiac som schudla 5kg

mandymoore123
7. jún 2022

Možno si len moc prísna na seba. Treba si dopriať čas na zotavenie. 9 mesiacov sa telo pripravovali na nový život a monmalne toľko trvá kým sa aj ty dáš ako tak dokopy 😊 . Ľahko sa hovori,to viem. Tiež mám veci ktoré mi vadia na sebe,ale pracujem na Tom,aby som sa vedela prijat aká som 😍toto telo je jediný" chrám" čo máme už na celý život a musíme sa naučiť ho aspoň akceptovať,prezijes v nom veľa krásnych chvíľ so svojimi deťmi . Treba skúsiť vyšetriť aj diastazu,ak máš vypuklejsie bruško,môže to byť aj tento problém. Isto sa po čase telo nejako spamätá z pôrodu i keď niektoré zmeny sú už po pôrode trvalé. Ak je ale niečo špeciálne čo ti extra vadí ,určite aj na Tom sa dá pracovať alebo upraviť u lekára,držím palce 😍

dominikak4
7. jún 2022

Buď rada, že si zdravá. Telo sa vráti do normálu postupne, možno to po dvoch tehotenstvách bude trvať dlhšie a možno nejaké zmeny tam budú, ale po nejakom čase budeš mať zase svoju postavu. Tiež som vyzerala otrasne po pôrode (a tiež som bola predtým štíhla a vysoká) a aj som z toho bola najskôr nešťastná. Potom prišli zdravotné problémy a skloňovala sa u lekárov SM, úplne sa mi otočil život a zrazu všetko čo ma dovtedy trápilo bolo malicherné, zmenili sa mi priority. Po polroku chodenia po vyšetreniach ju našťastie vylúčili....ale v správe mám alibistické "t.č." takže mám už rešpekt a nezožieram sa somarinami, užívam si ten čas čo som zrejme zdravá. Ten polrok bol náročný, stále som plakala, úplne som bola psychicky rozložená. A moje telo teraz? je v pohode, kilá odišli a vrátila sa pôvodná silueta postavy, chcelo to len čas. Netráp sa, iba zdravie je dôležité a až keď nie je, tak to je dôvod na plač.

basska_b
7. jún 2022

Joj, si kratko po porode. Kila zlezu najma kojenim, ak nekojis, su to zasoby na kojenie, telo ich zhodi po 6-12 mesiacoch. Keby si videla moje brucho so striami, ovisnute, s priehlbinou uprosted - diastaza, kandidat na abdominoplastiku, potom by si depkovala...

h2
7. jún 2022

Neviem, koľko je to teraz nedávno, ale keď si len teraz nedávno porodila, tak nečakaj zázraky. To, že si po prvom bola rýchlo späť na svojej váhe, je šťastie. Tentoraz si ho nemala. Ale neboj nič, nepotrvá dlho a budeš zase ako predtým. Alebo aspoň takmer. Alebo možno dokonca ešte lepšie.

kiki68
8. jún 2022

Daj tomu cas trosku, mozno mas este metabolizmus rozhodeny. A tiez ci cvicis spravne. Za mna by to mal vidiet niekto profi,nejaky trener.