Ahojte ma prosim niekto skusenosti s kinezio paskami..tejpy? Dostala som to od maminy lebo mam stale bolesti v kolene . Ale sama nevedela co stym. Cosi som googlila ale dopy nanoc som neprisla tak hladam niekoho so skusenostami. Ak mozem potom napisem spravu co chcem vediet
dávala som dcére -dospelej na chrbát,podľa videa som dávala a že vraj pomohlo
Chod s nimi k profi fyzioterapeutovi. Ono bez kurzu ako na to by som sa radsej zverila odbornikovi
urciteby somsito nechala nalepit alukazat ako apravnelepit odbornikovi, mne tolepilfyzioterapeut , a pomahalo
Ja by som išla tiež len k odborníkovi, poznám viacerých, ktorým to pomohlo.
@meggyinka mne ortoped tiež odporučil , robí to fyzioterapeut... Zatiaľ som to neskúšala, mám zatiaľ ortezy
Ja som mala zatejpivane koleno a paradicka prestalo boliet
Já jsem chodila na masérské kurzy a měli tam i tejpy http://www.inprov.cz/kurzy/doplnkove-kurzy/tejp... a dá se tím celkem dobře fixovat. Já jsme teda byla na jiném kurzu (klasická masáž), ale chvilku jsem se koukala aji na ty tejpy.
Ahoj tie tejpy su super vec. Nieje vsak jedno ako ich das alebo natiahnes teda nalepis napr. Na koleno. Urcite si to daj nalepit u niekoho kto s tym ma ako take skusenosti. Jasom to raz nalepila priatelovi na bolave krize a nalepila som mu to zial zle a bolelo ho to tak sme ich hned strhali. 🙂