Tehotná nie som a menzes mi mešká už 11 dní

lady_t
19. apr 2016

Ahoj baby. Potrebujem poradiť... Resp. upokojiť. Pred mesiacom som dobrala Duphaston (beriem ho na úpravu cyklu) s keďže boli sviatky, nestihla som ísť na gyndu po predpisanie nových. Vynechala som mesačnú dávku a už mi 11 dní mešká. Tehotná byť nemôžem lebo vstyk som mala s gumou a pred urobením ho vytiahol, tiež gumu kontroloval - všetko OK. Teraz som v strese, či je to z toho že som nebrala Duphaston, alebo z toho že som bola počas mesiaca pod stresom alebo nebodaj z toho že teraz beriem týždeň antibiotiká kvôli angíne. Bolesti v podbrušku mám aj PMS no dni nikde. Mám pocit akoby mi dnes naskočila ovulka... Pozná to niekto? Do kedy mám čakať kým pôjdem na gyndu?

sardinka335
19. apr 2016

@lady_t ja som uz aj pomaly zabudla, ze nejake sviatky boli. Kedze máš nepravidelny cyklus, mesačnu davku si vynechala a zrejme sa potrebuješ dalej liečiť, tak nechapem prečo uz dnes rano si nesedela v čakarni u gynoša? načo chceš čakať? Kým ti bude meškat 20 dni? Chod na gynekologiu, tu do tvojej maternice nikto nevidi.

chymenitta33
19. apr 2016

@lady_t - to je otázka za milion:D čísla na jackpot mi nepovieš? 😎 😀

lady_t
autor
19. apr 2016

Moja gynekologička má akurát voľno :( robí až o týždeň v piatok. Preto neviem čo robiť... Či sa s tým už niekto stretol alebo tak.

sardinka335
19. apr 2016

@lady_t tak ju musi nejaka zastupovat nie?

chymenitta33
19. apr 2016

@lady_t - niekto ju musí zastupovať, tak choď tam, budeš kludnejšia. A my naozaj nie sme lekárky a môže dávať rady od rána do večera!