Tehotenstvo a endokrinológia v Ľubochni

23. máj 2022

Ahojte, pred pár dňami mi vyšiel pozitívny tehotenský text. Liečim sa na štítnu žľazu a doktorka mi kázala absolvovať kontrolu ihneď po potvrdení tehotenstva. Už tri pracovné dni sa tam však neviem dovolať - ani doktorke, ani na spojovateľňu. Na maily takisto neodpisujú. Vkuse sú obsadení alebo nedvíhajú. Môžem tam ísť aj bez objednania? Žijem 300 km od Ľubochne, nechcem sa previezť naprázdno. Ako ste to riešili vy?

hariet
23. máj 2022

Ahoj a preco prave do Lubochne a nie k svojmu endokrinologovi u ktoreho sa liecis?

hariet
23. máj 2022

Najdi si najblizsieho endokrinologa. Ako tehotnu ta musi zobrat.

autor
23. máj 2022

však ja mám už 15 rokov endokrinologičku v Ľubochni... som tam liečená dlhodobo, pozná môj stav, vie, aké lieky som užívala.. je pre mňa istotou ísť k nej.. ale neviem sa s ňou nijako spojiť

nevenka
23. máj 2022

Tak este skusaj sa s nou spojit, naslepo by som nesla, zase ak mas hypofunkciu a mas lieky, tak stav nie je akutny, vacsinou upravuju davku liekov, to bude okej. Mne tak tiez povedali pri tretom a objednali ma za 2 tyzdne. Nesla som hned teda. Este doktor chcel potvrdenie od gynekologa, nielen pozitivny test. Tak som tam sla asi v 8-9 tt.

hariet
23. máj 2022

Tak ja som chodila k mojmu endokrinologovi na kontrolu v tehu kazdy mesiac, ku koncu kazde dva. To by sa mi 300 km nechcelo.