Ahojte žienky, prosím poradte mi niečo na pocit žalúdka na vode v tehotentve. Čo vám pomohlo ? ďakujem
no neviem, podla mna len nejako vydrzat ono to prejde. asi si v prvom trimestri ci? mne este sem tam pomohlo dat si trochu z coly.
Mne nič, ale ja som nebrala žiadne lieky, max také žuvačky čo mali pomôcť a vraj zázvorové lizatká, ale tento žalúdok ako po opici som mala snáď až do 5. mesiaca. Lepšie mi bolo, len keď som sa najedla a nebola som hladná, no z väčšiny mi bolo zle. Držím palce.
Až do cca 17tt som na tom bola takto. Za cely den som ozaj možno pol jablka zjedla a dosť. Nechápem, z čoho syn rástol😄. Nepomohlo mi asi moc nič. Len trochu keď som sa najedla, ale chápem ako ťažké to je.
Mne muž aj o 3 v noci krájal jablko- po tom mi bolo trošku lepšie. Neskôr som ho mala hneď pri posteli a ako som sa zobudila tak som si ho dala aby som nebola úplne hladná. To mi mierne pomohlo, aby som sa hneď nevyvracala. Ale inak ešte cola z mekáča mi robila dobre. Žiadna iná. Tie lízatká mne osobne nezabrali vôbec.
Takže stručne ak ti môžem dať rady- vydržať, raz to prejde, ale ak sa dá, tak hocičo, pri čoho predstave ťa nenapne zjesť aby si nebola úplne hladná. Držím palce a súcitím s tebou, pamätám aké hrozné obdobie to bolo
Liek na tehu nevolnost-degan.pytaj od gynekologa.ja som takto skoncila v nemocnici co som nonstop zvracala,stale pocit ze mam zaludok na vode,neschopna daco zjest.Degan mi podavali infuzne a na doma v tabletkach..zvracala som do cca 6 mesiaca..
Zazvorový čaj, zazvorové cukriky, aromaterapia
Nepomohlo nic do 18tt, absolutne nic
Mne pomohol jedine helicid, xonveu som neskúšala.
5 mesiacov a nezabralo nič.. vyskusala som vsetko o com som sa dopocula, ze by mohlo pomoct.. potom to preslo samé
Ahoj,nic :D. Ale je liek Xonvea, gynekolog moze predpisat. Ale osobne oddalujem jej uzivanie ako je to len mozne, vydrz, kym sa da...