Tehotenská nevoľnosť - pocit žalúdka na vode

22. nov 2024

Ahojte žienky, prosím poradte mi niečo na pocit žalúdka na vode v tehotentve. Čo vám pomohlo ? ďakujem

llull
22. nov 2024

Ahoj,nic :D. Ale je liek Xonvea, gynekolog moze predpisat. Ale osobne oddalujem jej uzivanie ako je to len mozne, vydrz, kym sa da...

kratucka
22. nov 2024

no neviem, podla mna len nejako vydrzat ono to prejde. asi si v prvom trimestri ci? mne este sem tam pomohlo dat si trochu z coly.

iivancova
22. nov 2024

Mne nič, ale ja som nebrala žiadne lieky, max také žuvačky čo mali pomôcť a vraj zázvorové lizatká, ale tento žalúdok ako po opici som mala snáď až do 5. mesiaca. Lepšie mi bolo, len keď som sa najedla a nebola som hladná, no z väčšiny mi bolo zle. Držím palce.

paulina291
22. nov 2024

Až do cca 17tt som na tom bola takto. Za cely den som ozaj možno pol jablka zjedla a dosť. Nechápem, z čoho syn rástol😄. Nepomohlo mi asi moc nič. Len trochu keď som sa najedla, ale chápem ako ťažké to je.
Mne muž aj o 3 v noci krájal jablko- po tom mi bolo trošku lepšie. Neskôr som ho mala hneď pri posteli a ako som sa zobudila tak som si ho dala aby som nebola úplne hladná. To mi mierne pomohlo, aby som sa hneď nevyvracala. Ale inak ešte cola z mekáča mi robila dobre. Žiadna iná. Tie lízatká mne osobne nezabrali vôbec.
Takže stručne ak ti môžem dať rady- vydržať, raz to prejde, ale ak sa dá, tak hocičo, pri čoho predstave ťa nenapne zjesť aby si nebola úplne hladná. Držím palce a súcitím s tebou, pamätám aké hrozné obdobie to bolo

simona92101
22. nov 2024

Liek na tehu nevolnost-degan.pytaj od gynekologa.ja som takto skoncila v nemocnici co som nonstop zvracala,stale pocit ze mam zaludok na vode,neschopna daco zjest.Degan mi podavali infuzne a na doma v tabletkach..zvracala som do cca 6 mesiaca..

rebi789
22. nov 2024

Zazvorový čaj, zazvorové cukriky, aromaterapia

taktotedanie
22. nov 2024

Nepomohlo nic do 18tt, absolutne nic

beckinka
22. nov 2024

Mne pomohol jedine helicid, xonveu som neskúšala.

lucia_jancova
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
anajka266
22. nov 2024

5 mesiacov a nezabralo nič.. vyskusala som vsetko o com som sa dopocula, ze by mohlo pomoct.. potom to preslo samé