Tehotenská nádcha aj po pôrode?

shilla23
11. feb 2020

Ahojte žienky. Počas tehotenstva mi opuchla nosova sliznica mala som tazku tehotensku nadchu od 3mesiaca.. dnes som vyse 10mesiacov od porodu a nos mam stale opuchnuty aj ked menej ale cez jednu dierku takmer neviem dychat.. pripisujem to hormonom a kojeniu .. stretli ste sa s takym niecim? Cez tehotenstvo som bola aj u doktora ten tvrdil ze to moze byt aj alergicka reakcia ale kedze sa ani v tehu ani popri kojeni nesmu kvapky do nosa uz ma to dost štve.. mate skusenost?

rybka16
11. feb 2020

@shilla23 Skôr by som si žiadala vyšetrenie na ORL a u alergiológa.

gabsisi
11. feb 2020

@shilla23 ja som si v tehotenstve dávala vibrocil kvapky a neviem prečo by sa nemohli aj počas kojenia. Minimálne morskú vodu môžeš určite. Aj vibrocil mi schválil lekár a nie sú návykové . Tehotenská nádcha mne skončila v hodine pôrodu

shilla23
autor
11. feb 2020

@rybka16 u ORL som uz bola pocas tehu.. skusom ale alergologiu
@gabsisi pretoze prechadzaju vraj cez placentu a obsahuju nejaku zlozku nikde nam ich nechceli predat v lekarni a aj dr vravela ze nie .. morska voda 0bodov

lucinka1988
11. feb 2020

@shilla23 mne to začalo cca pol roka po pôrode, tým, že som používala nosové kvapky dlhšie, ako by sa malo, tak som sa stala od nich závislá, išla som na ORL vyšetrenie, musela som prestať používať kvapky a do týždňa bol pokoj.Mozno stačí len vydržať, pokial tam nebude ešte iný problém.

shilla23
autor
11. feb 2020

@lucinka1988 len ja kvapky vobec nepouzivam 🤷🏻‍♀️🙄