Tegreen - skúsenosti

noemkanikoletka
13. aug 2018

Ahojte žienky, máte niektorá skúsenosť s tegreenom resp. Užívali ste ho, pomohol vám? V čom?

marekmajka
14. aug 2018

@noemkanikoletka Kolegyna ho uziva uz mesiac ale ziadne zmeny nezbadala.

miuska232
14. aug 2018

Ja ho užívam a som veľmi spokojná už 7 kg som schudla vďaka nemu

majka4848
14. aug 2018

ja som po týždni schudla 2,5 kg a to som jedla normálne. Ale potom už nič :/

noemkanikoletka
autor
14. aug 2018

@majka4848 a na pleti nebolo nič vidno? Mam.. Hroznú pleť.. Tak chcem skúsiť či to trochu nepomôže

majka4848
14. aug 2018

@noemkanikoletka mne osobne nie lebo nemám zlu pleť ale mnohé klientky si vychvaľoval práve to. Môj názor je, že na každého to ináč pôsobí. Niektorí schudnúť príliš, niektorí vôbec a dokolečka 🙂

noemkanikoletka
autor
14. aug 2018

@majka4848 myslíš že sa tie kg nevrátia späť?

majka4848
15. aug 2018

@noemkanikoletka určite áno keď sa preto nebude nič robiť 🙂 lebo ono to nie je o tom, že schudnute ale hlavne o tom, že sa tie čreva prečistia, budete chodiť taký týždeň stále na záchod. A potom to bruško klesne a preto človek aj schodné. Napríklad ja som to brala mesiac, všetko ok strava stále rovnaká (teda nič moc :D ) potom 2 mesiace nič a už som zas mala nafúknuté brucho. Tak som opäť začala brat a hneď po týždni bruško fuč. Ale zas musím povedať, že mám nejaké extra pneumatiky len taký jeden špek 🙂

misha666
15. aug 2018

tiez ho beriem... a badam hlavne rozdiel ked idem cvicit do posilky a rano si dam teegreen tak sa potim 3x viac ako ked si ho nedam...lebo napr zabudnem...beriem ho aj ked nechodim cvicit... a potvrdzujem aj to s tym nafuknutym bruchom... ked beriem tak mam lepsie travenie... za mna odporucam...ale necakajte zazraky ak ho budete brat a nezmenite stravovacie navyky,alebo nepodporite cvicenim... nie je to zazrak je to len vyzivovy doplnok ktory pomoze a neuskodi 🙂

noemkanikoletka
autor
15. aug 2018

@misha666 chodím cvičiť 3-5x týždenne tak dúfam ze aj tam pomôže.. Ja som čítala že je dobrý aj na pleť tak dúfam že aj tam trochu zakuzli